Ikuisuuden ääri- Ken Follett

Arvostelu 4.5
48h 26min
940 sivua
Vuosisata-trilogia
bookCoverFor

Yhteenveto

Vuosisata-trilogian päätösosa kattaa kylmän sodan vuodet.

Kylmä sota, joka koko ajan uhkasi muuttua kuumaksi, Yhdysvaltain kansalaisoikeusliike ja hipitkin kuvittavat Ken Follettin vetävää lähihistoriallista romaania.

Maailma muuttui 1960-luvulla - Kuuban kriisi ja svengaavan Lontoon minihameet mahtuvat samalle vuosikymmenelle. Perheet eri puolilla maailmaa ajautuvat myös historian pyörteisiin. Neuvostoliitossa Tania Dvorkin riitaantuu veljensä Dimkan kanssa, joka on kommunistisen puolueen nousevia tähtiä. Yhdysvalloissa George Jakes, nuori juristi, osallistuu mustien kansalaisoikeusliikkeeseen. Itä-Saksassa opettaja Rebecca Hoffmanin pikkuveli pakenee Berliinin muurin yli länteen ja sisko jää Stasin kynsiin.

Ken Follett on aikamme tunnetuimpia kirjailijoita, ja hänen Vuosisata-trilogiansa on käännetty yli kolmellekymmenelle kielelle. Follettin kirjailijanura alkoi jo 1970-luvulla, jolloin hän vain 27-vuotiaana julkaisi ensimmäisen kansainvälisen bestsellerinsä, Neulansilmän. Siitä lähtien hänen huolelliseen taustatyöhön, eeppisiin juonenkäänteisiin ja psykologisesti uskottaviin henkilöhahmoihin perustuvat romaaninsa ovat kerta toisensa jälkeen nousseet bestsellereiksi. Keskiaikaan sijoittuvat suurromaanit Taivaan pilarit ja Maailma vailla loppua on nähty myös suosittuina tv-sarjoina.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Anu Niroma
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

3

Äänikirjan kesto:
48h 26min
sivua E-kirja:
940
Kielet:
suomi
Julkaistu:
1.3.2022
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510481691
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN E-kirja:
9789510414064

© WSOY (Äänikirja)

© WSOY (E-kirja)