Immu- Mika Ilmén

Arvostelu 4
7h 29min
167 Sivut
Immu
bookCoverFor

Yhteenveto

Ex-jengiläisen raju tarina

Jarkko Sipilän toimittama Immu kertoo Cannonball-moottoripyöräkerhossa vaikuttaneen Mika Ilménin karun ja kaunistelemattoman tarinan.

Cannonball-moottoripyöräkerhossa vaikuttanut Mika ”Immu” Ilmén tuomittiin huumekaupan rahoittamisesta ja järjestäytyneestä rikollisuudesta kymmeneksi vuodeksi vankeuteen vuonna 2014. Mikä sai menestyneen urheilijan ja yrittäjän pukemaan prosenttijengin liivit päälleen?

Pienestä pitäen Immu oli se, joka haettiin apuun kun tarvittiin kovuutta paikalle. Railakkaista nuoruusvuosista huolimatta Immu treenasi jatkuvasti eri kamppailulajeja ja taidot olivat tarpeen hänen pyörittäessä portsaritoimintaa Helsingin suosituimpien yökerhojen ovilla. Immu oli perustamassa CAGE-vapaaotteluorganisaatiota ja kuuluu Suomen ensimmäisiiin vapaaottelija-ammattilaisiin.

Rikostoimittaja Jarkko Sipilän toimittama Immu kertoo karusti ja kaunistelematta Immun tarinan, jossa väkivalta on aina ollut vahvasti läsnä. Se avaa ovet Helsingin yöelämän pimeisiin kulisseihin, kivikovaan vapaaottelumaailmaan, järjestäytyneen rikollisuuden syövereihin ja vankilan rankkaan arkeen.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Sarja:
Osa:

1

Äänikirjan kesto:
7h 29min
Sivut:
167
Kielet:
suomi
Julkaistu:
11.10.2019
Äänikirjan kustantaja:
Bazar
ISBN Äänikirja:
9789522797858
E-kirjan kustantaja:
Bazar
ISBN e-kirja:
9789522797766

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Immu – E-kirja, Äänikirja

💪🏼💪🏽

Marianne

Rehellistä ulostuloa

joel

Hyvin kuvailtu matka erilaisessa maailmassa kuin tavallisesti ihmiset sen kokevat. Hyvinkin mielenkiintoinen kertomus ja todennäköisesti jopa totta.

Janne

👍💪

Lauri

Tää oli mestariteos

Topias

Kiinnostava ja hyvin kerrottu.

Jouni

Kirjaa oli mielenkiintoista kuunnella, varsinkin kun lukijana oli itse tapahtumien päähenkilö.

Joona

Loistava!

Henri

5/5

Teemu

Hyvin kerrottu ja luettu. Immulle tiedoksi, että kyllä natikkamieskin voi nostaa penkistä yli 200 kg ;).

Maisa

Positiivinen yllätys miten kamppailulajipainotteinen kirja oli! Hiukan sellainen ”lesomainen” tapa kertoa häiritsi aluksi, mutta sekin taisi olla ihan siitä kiinni miten aluksi oli asennoitunut tätä kuunnellessa. Ainut sellainen tekninen asia mikä kirjassa ärsytti kuunnellessa oli, kun niin sanotusti tuli tarinaa muiden kertomana, oli hetken hämillään, että mikä juttu, kunnes tajusi mistä oli kyse

Hans

Tämä yksi teos riitti mulle.

Pirjo

👌

Jore

Hyvä

Jukka

👍👍

Sara