Infinitum. Tähtien meri. Osa 1- Christopher Paolini

Arvostelu 4.1
21h 48min
489 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Avaruus on täynnä salaisuuksia. Paolinin uusi aluevaltaus, mahtava avaruussaaga!

Eragonin tekijän suuri kosminen avaruusseikkailu vie lukijan galaksien äärirajoille taisteluun koko ihmiskunnan tulevaisuudesta. Captain Marvel meets Star Wars!

Rutiinitutkimusmatkalla asumattomalle planeetalle tutkija Kira Navárez tekee mullistavan löydön, joka heittää hänet painajaisten ja ihmeiden keskelle ja muuttaa paitsi hänet itsensä, myös koko historian. Hurja, vaikuttava avaruuseepos kaikille fantasian, scifin ja hyvien tarinoiden ystäville.

Aiemmin lensimme lohikäärmeen selässä, nyt Paolini lennättää meidät vielä paljon korkeammalle, kauas tähtien mereen! Paolinilta on odotettu uutta saagaa jo kauan, ja nyt odotus on päättynyt: uusi universumi on rakennettu avaruuteen. Mitä kaikkea siellä piileekään?! Lopputulos on upea, yllättävä ja koukuttava!

Christopher Paolini (s.1983) oli vain 15-vuotias ryhtyessään luomaan Eragonista kertovaa neliosaista Perillinen-kirjasarjaa (Eragon, Esikoinen, Brisingr, Perillinen), josta tuli maailmanmenestys. Kipinän kirjoittamiseen antoivat muinaistarut ja fantasiakirjallisuuden klassikot. Paolinin uusi aluevaltaus on mahtava eeppinen avaruussaaga, To Sleep in the Sea of Stars, joka ilmestyy Yhdysvalloissa syyskuussa 2020. Paolini asuu Montanassa, Yhdysvalloissa.

https://www.youtube.com/watch?v=fHImPkL-5UY

Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Ilkka Rekiaro
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
21h 48min
Sivut:
489
Kategoriat:
Kielet:
suomi
Julkaistu:
12.7.2021
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520424862
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789520425647