Ingela på Hedåsen- Sigge Stark

bookCoverFor

Yhteenveto

Ingela från Hedåsen, stugan uppe i skogen, har fått plats på Borga herrgård. Hon ska lära sig bli husa, hon är så ivrig, vill göra sitt bästa. Men allt är så underligt på Borga.

Den unge godsägaren Stefan skymtar som en hemlighetsfull skugga, hans sinne är omtöcknat efter bilolyckan när hans fästmö dödades. Det är hans nästan jämnårige brorson Leif som sköter gården, han är vänlig och öppen. Men något pågår som inte heller han förstår… Leifs mor, vad är det hon har i sinnet, varför vill hon ha bort Ingela? Och ”gamla frun”, Stefans mor, är fylld av skräck och misstankar. Mandy, den hårda hushållerskan, för henne darrar Ingela. Då och då kommer den underlige doktorn som sköter Stefan – vad är han inblandad i?

Vad försiggår här? Den ena härliga sommardagen går efter den andra. Men Ingelas nerver är hårt spända. Om något händer en dag, ska hon då våga… Våga vad?

Ingela på Hedåsen är den första delen i den spännande serien om folket på Hedåsen, och följs av Sari och kärleken, Kärlekens stormar samt Carmencita finner kärleken.

Sigge Stark var Sveriges mest lästa författare. Med en rekordproduktion på över 100 romaner och otaliga noveller har hon trollbundit generationer av svenska läsare i alla åldrar. Hennes böcker kännetecknas av kärlek, förvecklingar och dramatik, men är också skildringar av människors tillvaro under flera decennier. Bakom pseudonymen Sigge Stark fanns författaren och djurälskaren Signe Björnberg (1896–1964).

Kirjailija(t):

Muoto:

E-kirja

Osa:

1

Sivut:

184

Kielet:

ruotsi

Julkaistu:

2.11.2015

E-kirjan kustantaja:

Albert Bonniers förlag

ISBN e-kirja:

9789100155841