Internet- Mikko Hyppönen

Arvostelu 4.5
8h 31min
153 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Internet on parasta ja pahinta mitä meille on tapahtunut.

Suomen tunnetuin tietoturva-asiantuntija kertoo kirjassaan, mitä jokaisen meistä tulee tietää internetin uhkista ja mahdollisuuksista.

Internet-vallankumous on vasta alussa, ja teknologia tulee lähiaikoina mahdollistamaan uskomattomalta tuntuvia asioita. Netti tuo meille merkittäviä uusia hyötyjä, mutta samalla kylmääviä riskejä. F-Securen tutkimusjohtajana työskentelevä Hyppönen on perehtynyt 30-vuotisella urallaan syvällisesti internetin pimeään puoleen: nettirikollisuuteen, tietoturva-aukkoihin, kohtalokkaisiin ohjelmointivirheisiin ja vakoiluun. Netin merkitystä avaavien tapausesimerkkien ohella Hyppönen kertoo lennokkaasti matkastaan Commodore 64:lla ohjelmoineesta teinistä yhdeksi maailman johtavista tietoturva-asiantuntijoista. Internet on todellisen sisäpiiriläisen näkemys netistä – siitä mitä se merkitsee meistä jokaiselle ja mitä on luvassa seuraavaksi.

Mikko Hyppönen on Suomen kansainvälisesti tunnetuin ja palkituin tietoturva-asiantuntija. Hän on toiminut myös useissa kansainvälisissä asiantuntijatehtävissä, kirjoittanut New York Timesiin ja Wirediin ja luennoinut Oxfordin, Stanfordin ja Cambridgen yliopistoissa. Hyppösen TED-puheen on nähnyt yli 2 miljoonaa ihmistä ja se on käännetty 40 eri kielelle.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
8h 31min
Sivut:
153
Kielet:
suomi
Julkaistu:
5.10.2021
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510464427
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN e-kirja:
9789510464434

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Internet – E-kirja, Äänikirja

Erittäin hyvä kirja

Matti

Tosi kiinnostava kirja, jossa virusten ja haittaohjelmien, erityisesti laajalle ja nopeasti leviävien, merkitys ja torjuminen on yleistajuisesti kuvattu . En malttanut keskeyttää kuuntelemista, kirja vei mennessään.

Terttu

Hyvä tämän aikakauden teos, joka saattaa tulevaisuudessa kiinnostaa ja samalla aiheuttaa pientä huvitusta.

Aleksandr

Antaa laajan katsauksen internetin eri ilmiöihin. Hauskoja esimerkkejä, jotka konkretisoivat kerrottua hyvin. Suosittelen 😊

Saara

Kansslaistaitokirja, kouluihin oppikirjaksi. Suosittelen!

Anne

Erittäin mielenkiintoinen ja kattava kirja!

elma

Hyvä ja monta hauskaa kohtaa. Lukija ok, vähän kuivakka.

Timo

Jos internet ja sen historia kiinnostaa ripauksella tietoturvaa ja viiruksia, niin tässä 5/5 otos siitä. Olen onneksi elänyt tällä kultaisella internet aikakaudella itse isdn liittymistä asti ja päässyt kokemaan kaikkea matkan varrella.

Toni

Gg

Mikko

Todella mielenkiintoinen ja hienosti syväluotaava hyppäys internetin historiaan! Erittäin viihdyttävä!

Tuomas

Välillä teknisten termien määrä oli jopa häiritsevää, mutta isossa kuvassa näkemyksiä avaava ja opettavainen teos Internetin hyvyydestä tai pahuudesta... Lukija parempaa keskitasoa.

Petri

Mielenkiintoinen ja selkeää kerrontaa.

Kimmo

Tarpeellinen teos skeptiselle minulle, joka en aiheesta tiennyt juuri mitään.

Saara

Mahtava tietopaketti! Tykkäsin kovasti.

Minna

Hyvä kirja kiinnostava aihe

Seb