Internet

Arvostelu 4.5
8h 31min
153 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Internet on parasta ja pahinta mitä meille on tapahtunut.

Suomen tunnetuin tietoturva-asiantuntija kertoo kirjassaan, mitä jokaisen meistä tulee tietää internetin uhkista ja mahdollisuuksista.

Internet-vallankumous on vasta alussa, ja teknologia tulee lähiaikoina mahdollistamaan uskomattomalta tuntuvia asioita. Netti tuo meille merkittäviä uusia hyötyjä, mutta samalla kylmääviä riskejä. F-Securen tutkimusjohtajana työskentelevä Hyppönen on perehtynyt 30-vuotisella urallaan syvällisesti internetin pimeään puoleen: nettirikollisuuteen, tietoturva-aukkoihin, kohtalokkaisiin ohjelmointivirheisiin ja vakoiluun. Netin merkitystä avaavien tapausesimerkkien ohella Hyppönen kertoo lennokkaasti matkastaan Commodore 64:lla ohjelmoineesta teinistä yhdeksi maailman johtavista tietoturva-asiantuntijoista. Internet on todellisen sisäpiiriläisen näkemys netistä – siitä mitä se merkitsee meistä jokaiselle ja mitä on luvassa seuraavaksi.

Mikko Hyppönen on Suomen kansainvälisesti tunnetuin ja palkituin tietoturva-asiantuntija. Hän on toiminut myös useissa kansainvälisissä asiantuntijatehtävissä, kirjoittanut New York Timesiin ja Wirediin ja luennoinut Oxfordin, Stanfordin ja Cambridgen yliopistoissa. Hyppösen TED-puheen on nähnyt yli 2 miljoonaa ihmistä ja se on käännetty 40 eri kielelle.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirjan kesto:

8h 31min

Sivua:

153

Kielet:

suomi

Julkaistu:

5.10.2021

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510464427

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510464434

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Internet –
E-kirja, Äänikirja

Erinomainen kokonaiskatsaus Internetiin, tietoturvaan ja digitalisoitumiseen niin hyvässä kuin pahassa.

Juha-Matti

mielenkiintoinen katsaus internettiin ja sen historiaan

Niklas

Silmiä avaava

Jari

Avasi hienosti netin ja sen ilmiöiden, esim. virusten ja kryptovaluuttojen olemusta. Vieraat termit oli selitetty hyvin auki.

Taru