Intohimon hinta - Mika Kohosen tarina

- Oskari Saari, Jussi Evinsalo, Mika Kohonen

Arvostelu 4.3
9h 26min
215 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Huipulla masentuminen on yhä vaiettu aihe.

Mika Kohonen nousi maailman parhaaksi salibandynpelaajaksi, mutta maksoi siitä kovan hinnan ennen kuin löysi tasapainon.

Mika Kohonen on valittu viisi kertaa maailman parhaaksi salibandynpelaajaksi. Hän on voittanut maailmanmestaruuksia ja lyönyt ennätyksiä Suomen ja Ruotsin liigassa sekä maajoukkueessa. Kohonen on pelannut rakastamaansa lajia aina täysillä, aina kaikkensa antaen. Ehdottomuudella on kuitenkin ollut seurauksensa, joista ruumiilliset vaivat ovat pienimmästä päästä. Vuonna 2014 Kohosen uutisoitiin jääneen kentiltä sivuun masennuksen vuoksi. Lopulta hän onnistui nousemaan takaisin huipulle, mutta kertomatta jäi, mitä masennuksen takana oli ja kuinka kauan sen oireet olivat häntä varjostaneet. Intohimon hinta on kirja kaikkensa antamisesta ja ihmisestä huippu-urheilijan takana.

Oskari Saari on tietokirjailija ja toimittaja, joka on tullut tutuksi television urheiluselostajana. Saaren kirjoittamaa Aki Hintsa – Voittamisen anatomia -kirjaa on myyty yli 200 000 kappaletta. Jussi Evinsalo on helsinkiläinen freelance-toimittaja ja kirjailija. Evinsalo on aktiivinen liikkuja ja laaja-alainen urheilun seuraaja.

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

9h 26min

Sivua:

215

Kielet:

suomi

Julkaistu:

14.9.2023

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510493328

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510493311

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Intohimon hinta - Mika Kohosen tarina – E-kirja, Äänikirja

Erittäin hyvä kirja. Varsinkin lajin parissa toimivalle ja kun hiukan joskus seuraillut Suomalaisten pelimiesten tekemisiä Ruotsinpuolella.

Mattila

Loistava!

riikkakaisa

Hienoa duunia Mihu ja Osku!

Tatu

Kirjan sisältö ei mielestäni vastaa kovin hyvin kirjan nimeen. Paljon tarkkoja selostuksia peleistä ja pelitapahtumista, mutta hyvin vähän päähenkilöstä itsestä ja maaennuksesta vain pinet sivuhuomautukset. Varmaan ihan hyvä kirja jos haluaa tietää salibädyn pelaamisesta. Henkilö jää tässä vähemmälle huomiolle.

Panu