Intohimon pauloissa / Perijättären salaisuus
    
Jaa kirja    
Intohimon pauloissa

Hevostenhoitaja Nash Jamesina esiintyvä miljonääri ajautuu kuvauspaikalla kuumaan suhteeseen Hollywood-tähti Lily Beaumontin kanssa. Kun Lily sitten paljastaa odottavansa hänen lastaan, hänen kostosuunnitelmansa hevostilan omistajaa kohtaan heittävät kuperkeikkaa. Hänen on pakko paljastaa todellinen henkilöllisyytensä saadakseen pitää Lilyn – mutta maksaako totuus hänelle sekä naisen että heidän yhteisen lapsensa...?


Perijättären salaisuus

Cainien skandaaliperheen salainen jälkeläinen on pitänyt aina sievoista välimatkaa sukuunsa. Mutta nyt hänen rakas tyttärensä tarvitsee leikkausta selvitäkseen hengissä. Meg on kahden kurjan vaihtoehdon välissä: hänen on pyydettävä raha-apua joko lapsensa petolliselta isältä Grant Sheppardilta – tai pelottavilta Caineilta itseltään.

Meg ottaa yhteyttä hänet tylysti kaksi vuotta sitten hylänneeseen mieheen, jota hän vihaa koko särkyneen sydämensä voimalla. Juuri hänen ollessaan Houstonissa matkalla miehen toimistolle sen suuret ovet avautuvat – ja Grant itse astuu aurinkoiseen säähän. Mutta ei suinkaan yksin. Lähekkäin tämän kanssa astelee täydellinen vaaleaverikkö – yhtä täydellinen pienokainen sylissään – eikä Megillä ei ole vaikeuksia vetää johtopäätöksiään...

Näytä lisää