Irina Tundra K-18- Christian Rönnbacka

Arvostelu 3
3h 7min
140 Sivut
Tositarinoita elämästä
bookCoverFor

Yhteenveto

Strippari riisuu yleisön edessä kaiken paitsi korkokengät. Hän bilettää klubeilla ja esiintyy musiikkivideoilla. Irina Tundra paljastaa kirjassa sielunsa ja kertoo mikä ajaa häntä eteenpäin uralla ja mistä kaikki sai alkunsa.

Suomen seksikkäin -tittelin voittaneella Irinalla on takanaan yli kymmenen vuoden kokemus aikuisviihdealalta. Suomen tunnetuimmalla stripparilla on takanaan satoja promo- ja polttarikeikkoja sekä esiintymisiä ulkomailla. Tuhansia tarinoita.

Viattoman kuoren alta löytyy rietas karisma. Mitä stripparin työ vaatii parisuhteelta, ja onko parisuhde edes mahdollista stripparille? Mitä ulkonäkö ja sen jokapäiväinen ylläpito merkitsee?

Irinan värikkääseen uraan mahtuu esiintymisiä maailman tunnetuimmista klubeista nuhjuisiin kaljakuppiloihin. Hän tuntee asiakkaittensa fetissit, jotka paljastuvat privaatissa. Paljaan pinnan alta paljastuu piinkova business-nainen, joka markkinoi ja suunnittelee uraansa ammattimaisesti.

Kirjassa avautuu kuvin ja kertomuksin Irina Tundran kurinalainen elämä, jossa seksikäs ulkonäkö ja rautainen esiintymistaito tuovat leivän pöytään.

Kirjailija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

17

Äänikirjan kesto:
3h 7min
Sivut:
140
Kielet:
suomi
Julkaistu:
12.4.2021
Äänikirjan kustantaja:
Lind & Co
ISBN Äänikirja:
9789179954536
E-kirjan kustantaja:
Docendo
ISBN e-kirja:
9789522917461

© Lind & Co (Äänikirja)

© Docendo (E-kirja)