Isänsä poika- Jo Nesbø

Arvostelu 4.1
16h 26min
362 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Kirja joka pakottaa kääntämään sivun toisensa perään, kunnes ne loppuvat.

Suuret rikosromaanit on keitetty liemissä, joissa raaka-aineina ovat kosto, viha ja rakkaus. Jo Nesbøn maailmassa yhteiskunnallinen korruptio ja järjestäytynyt rikollisuus synnyttävät suuret draamat.

Tässä on lukijalle koko keitos loistavin maustein.Kaikki pitävät Sonny Lofthusista. Sonnylla on inhimillinen katse, lempeä ääni ja hyvät käytöstavat. Hän sanoo kiitos ja anteeksi.Hän on myös istunut reilut kymmenen vuotta vankilassa tunnustettuaan muiden tekemiä henkirikoksia. Vastineeksi hän on saanut käyttöönsä mielin määrin huumeita.Mukava narkomaani, jonka elämän isän ennenaikainen kuolema on suistanut raiteiltaan. Isä, Ab Lofthus, oli poliisi. Yksi parhaista. Hänen lähin työtoverinsa ja paras ystävänsä oli Simon Kefas, nykyinen virkaheitto rikostutkija, jonka peliriippuvuuden hallinnassa riittää vaimolla tekemistä.Ab isä Oy ei ollut aivan sitä, miltä näytti. Kun asioiden todellinen laita selviää Sonnylle, tämä karkaa vankilasta ja alkaa kostaa. Jälki on rumaa.Poliisi laittaa Sonnyn perään Simon Kefasin ja tämän pariksi nuoren Kaari Adelin. Adel on ansioitunut huumerikostutkijana.Vaikuttaa siltä, että kesäisen Oslon pitkät ja valoisat päivät ovat vaihtumassa ikuiseksi pimeydeksi.

Jo Nesbø on noussut ensin johtavaksi norjalaiseksi rikoskirjailijaksi Harry Hole-romaaneillaan, sitten johtavaksi pohjoismaiseksi kirjailijaksi. Tänä päivänä hän kamppailee jo tasapäisesti muutaman muun kirjailijan kanssa maailman suosituimman kirjailijan tittelistä.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Outi Menna

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Äänikirjan kesto:

16h 26min

Sivut:

362

Kielet:

suomi

Julkaistu:

15.9.2014

Äänikirjan kustantaja:

Johnny Kniga

ISBN Äänikirja:

9789510410912

E-kirjan kustantaja:

Johnny Kniga

ISBN e-kirja:

9789510409909

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Isänsä poika – Äänikirja, E-kirja

😊👍

Mika

Taattua Nesbota. Huima kostotarina. Päähenkilöä kuvataan vain muiden näkökulmista, mikä on hauska kikka, mutta tekee kerronnasta hieman sillisalattimaista. Väkivaltainen, mutta viihdyttävä.

Virve

Taattua Nesboa. Juoni piti loppuun saakka. Erittäin hyvä kirja. Tämä kirjailija osaa kirjoittaa hyviä kirjoja. Täydet pisteet.

Eija

👍

Juho

Ennalta arvattava

Jokke

Nesbon tyypillinen kirja. Loistava juoni ,joka pitää otteessaan.

Henri

Hyvin rakentuva juoni joka pitää otteessaan.

Satu

Ok

Pirjo

Tosi hyvä!

Elina

👌

Sari

Hidas alku, mutta loppua kohti mukaansa tempaa a

Ville