Isku ytimeen

Isku ytimeen

Tietoa kirjasta

Laivakaappaus Itämerellä. Isku huippukokoukseen Ruotsissa. Vain ydinvoimayhtiölle selkänsä kääntänyt suomalainen Patrik ja belgialainen ihmisoikeusaktivisti Sandrine tietävät, kuinka paha tilanne oikeasti on...

Patrik Vasama, ydinvoimayhtiölle selkänsä kääntänyt geologi ja Sandrine Denaux, Lääkärit ilman rajoja -järjestön palveluksessa työskentelevä globalisaation vastainen aktivisti, käsittävät pian miten karmaisevalla tavalla nämä kaksi tapahtumaa liittyvät toisiinsa. Tikittäväksi aikapommiksi muuttuneen ydinjätelaivan suunnatessa kohti Helsinkiä maailma pidättää hengitystään.

Häikäilemätön kaappaus saa liikkeelle erään suurvallan tehokkaimmat erikoisjoukot, mutta Patrik ja Sandrine tietävät että tilanne on pahempi kuin kukaan osaa aavistaa - ja ratkaisun avaimet tuntuvat olevan vain heidän käsissään.

Ilkka Remes on syntynyt Luumäellä ja valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Turun kauppakorkeakoulusta. Lisäksi hän on opiskellut viestintää Lontoossa. Remes on työskennellyt viestinnän parissa sekä Suomessa että ulkomailla.

Kirjailija.Ilkka Remes
Lukija.Jukka Pitkänen

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Isku ytimeen