Iso O- Marja Kihlström

Arvostelu 4
3h 39min
114 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Käytännönläheinen kirja osoittaa suunnan kohti järisyttäviä orgasmeja, joiden voimakkuus mitataan Richterin asteikon ääripäässä.

"Kaikki tietävät sen tyypillisen elokuvien rakastelukohtauksen. Kaikki tapahtuu suuren intohimon vallassa, nainen ja mies sulautuvat toisiinsa unohtaen kaiken. Ilman esileikkiä mies työntyy himokkaaseen naiseen. Parin minuutin yhdynnän jälkeen he laukeavat yhtä aikaa voihkien."

Todellisuudessa naisen orgasmi on harvoin näin olemattomien ponnisteluiden takana.

Useimmat naiset kärsivät jossain vaiheessa elämäänsä orgasmivaikeuksista; se saattaa yllättäen karata saavuttamattomiin tai siitä ei ole vielä saanut edes kiinni. Tässäkään asiassa onneen ei ole oikotietä, mutta orgasmi on onneksi saavutettavissa. Seksuaaliterapeutin ohjeet auttavat jokaista naista taklaamaan esteet nautintonsa tieltä. Lisäksi ääneen pääsevät myös naiset itse. Mitkä ovat yleisimmät ongelmat? Miten naiset itse kokevat orgasminsa? Entä miten kumppani voi auttaa kohti useampia ja parempia orgasmeja?

Marja Kihlström on erityistason seksuaaliterapeutti, joka pitää suosittua Puhu Muru -blogia. Marjan herkkä ja ymmärtävä tapa puhua seksuaalisuudesta kannustaa lukijoita rakastamaan itseään ja nauttimaan omasta kehostaan.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
3h 39min
Sivut:
114
Kielet:
suomi
Julkaistu:
19.10.2018
Äänikirjan kustantaja:
Kosmos
ISBN Äänikirja:
9789527144947
E-kirjan kustantaja:
Kosmos
ISBN e-kirja:
9789527144671

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Iso O – E-kirja, Äänikirja

😊

Hanna

Onhan nämä vinkit jo iltapäivälehtien jutuissakin mainittu, mutta silti hyvä, kannustava ja positiivinen teos.

Leena