Isosisko. Kaikki muuttuu!

Isosisko selvittää murrosiästä (melkein) kaiken

- Tiedenaiset Tiedenaiset, Elina, Tiedenaiset

Arvostelu 4.3
3h 28min
133 Sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Älä jää yksin murrosiän myllerryksissä!

Näppylät, ekat rintsikat, ihastusta ilmassa… Murrosiän kynnyksellä kysymyksiä riittää, ja isosiskon apua tarvitaan! Suosikkitubettaja Elina ryhtyy kaikkien isosiskoksi ja selvittää kasvamiseen liittyviä mysteereitä Tiedenaisten turvallisessa seurassa.

Tammikuussa 2021 supersuositun Elina Sofia -kanavan Elina täytti 13 vuotta ja toteutti unelmansa oman kanavan perustamisesta. Elina on seuraajilleen kuin isosisko, joka haluaa inspiroida ja olla tukena elämän iloissa ja huolissa. Seuraajien kysymyksistä syntyi kokonainen kirja, ja Elina pyysi asiantuntija-avuksi Tiedenaisia, joihin kuuluu niin lääkäreitä, ravitsemusasiantuntijoita kuin kasvatustieteen ammattilaisiakin. Heidän vastaustensa ja Elinan lämpimän tuen, huumorin ja elämänilon siivittämänä murrosikä ei tunnu enää mystiseltä tai monimutkaiselta, vaan uudelta, ihanalta elämänvaiheelta! Kirjassa käsitellään esimerkiksi kehoon, mieleen ja ihmissuhteisiin liittyviä kysymyksiä. Tässä kirjassa nuoren oma kokemusmaailma ja tutkittu tieto yhdistyvät täydellisesti!

Elina on lahtelainen tubettaja ja tuttu suositulta Elina Sofia -kanavalta. Elina tunnetaan positiivisesta asenteestaan, ja Elinan ja Sofian kirjat Kaikki on mahdollista! ja Rohkeasti sinä! ovat saaneet innostuneen vastaanoton. Elina aloitti oman kanavansa Elina Alien tammikuussa 2021.

Tiedenaiset on kahdeksan nuoren naisen asiantuntijaryhmä, joka haluaa tuoda tutkitun tiedon jokapäiväiseen elämään. He levittävät suositulla Instagram-tilillään tieteeseen perustuvaa tutkittua tietoa raikkaalla ja helposti lähestyttävällä tavalla. Tiedenaisiin kuuluvat Jenni Puoliväli, Anni Saukkola, Heidi Kinnunen, Jasmiina Pöntinen, Anniina Halonen, Sanni Sadetuuli Härmä, Minni Nevalainen ja Jemiina Kemppainen.

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

3h 28min

Sivua:

133

Kielet:

suomi

Julkaistu:

11.10.2021

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520433185

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520433192

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Isosisko. Kaikki muuttuu! – E-kirja, Äänikirja

Tää on paras tietokirja! Siis tää on tosi hyvä ja sain tosi paljon vinkkejä! Tää on sopiva 9-18 vuotiaille ja niille jotka tarvii enemmän tietoa murrosiästä, jos perheessä ei puhuta tarpeeksi. Siinä on myös Elinan omia muistoja

Matilda

Täydellinen mun ikäselle 10-11 vuotiaalle <3

Lyydia

Ihana🛍🧋🐾

Amanda

Kiitos kaikille ketkä olivat mukana tekemässä tätä kirjaa tämä sopii kaikille murrosikäisille ja niille jotka ovat tulossa murrosikään tämä kirja sopii kaikille! Muistakaa olet täydellinen❤️✨ Elina oot paras tubettaja!!! Tiedenaiset olette parhaita!!

Eveliina