Italian auringon alla / Aavikkosoturin pauloissa
    
Jaa kirja    
Italian auringon alla

Topsy matkustaa Italiaan tutustuakseen oletettuun isäänsä, Vittoreen, joka ei tiedä Topsyn olemassaolosta mitään. Kaikki menee hyvin, kunnes Vittoren tuoreen vaimon poika, Dante Leonetti, ilmestyy paikalle. Dante ei selvästikään pidä isäpuolestaan ja suhtautuu ensin Topsyynkin hyvin epäilevästi ja kylmäkiskoisesti. Kohta Danten ja Topsyn välit kuitenkin kuumenevat, eikä Topsy tiedä mitä tehdä. Hänen alkuperäiset suunnitelmansa muuttuvat, kun Dante valtaa hänen ajatuksensa ja uhkaa vallata hänen vuoteensakin.


Aavikkosoturin pauloissa

Tazkhanin prinsessa Laylalle kaavailtu avioliitto merkitsee hänelle vain yhtä asiaa – elinikäistä vankeutta julman miehen kynsissä. Avioliitto toisi miehelle kaiken vallan myös valtakunnan asioiden hoidossa ja ajaisi kansan vielä pahempaan kurjuuteen. Sitä Layla ei halua edes ajatella. Kestämätön tilanne syöksee hänet šeikki Raz Al Zahkin – hänen sukunsa suurimman vihollisen – armoille.

Raz on oikeamielisen miehen maineessa ja Layla ehdottaa tälle avioliittoa. Synkkämielisen aavikkokuninkaan kuningattarena Layla voisi tehdä paljon maansa hyväksi. Avioliitto olisi tietenkin vain järkiliitto ilman tunteita. Vaikka Layla on saamassa vapautensa, hänen sydämensä joutuu vaaraan, sillä avioliittovuoteen kuuma kiihko huumaa hänet. 

Näytä lisää