Itkevät syvät vedet- Pirjo Tuominen

Arvostelu 4
14h 12min
297 Sivut
Satakunta
bookCoverFor

Yhteenveto

Rakastetun Satakunta-sarjan vaikuttava avaus!

Itkevät syvät vedet on romaani katkeruuden, pelon ja koston hallitsemattomista voimista - ja rakkaudesta keskellä kansalaissotaa.

Maaliskuussa 1917 vallankumoushuuma leviää Suomen kaupunkeihin ja kyliin. Tammikuussa 1918 maa repeää kahtia. Kun punaiset ottavat Satakunnassa vallan, katoavat miehet pohjoisen rintamalle ja korpiin. Naisten osana on jäädä kohtaamaan viholliseksi muuttunut naapuri kylätiellä.

Myös Huovin sahan rauha järkkyy. Heikki Huovista, huolettomasta ylioppilaasta tulee suojeluskuntalainen, sahuri Joel Knaapi etsii puolestaan parempaa maailmaa punalippujen alla. Nuori Linda Huovi häälyy vihollisleirien välillä. Näinä raskaina kuukausina Linda kokee rakkauden, sen kevään ja sydäntalven.

Kirjailija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Sarja:

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

14h 12min

Sivut:

297

Kielet:

suomi

Julkaistu:

25.2.2020

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520415365

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520422202

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Itkevät syvät vedet – Äänikirja, E-kirja

Hyvä lukija. Historiallinen kirja.

Arja

En pystynyt kuuntelemaan loppuun kun lukijan tyyli lukea dialogia ärsytti.

Laura

Mukaansatempaava

Alina

Paljon yhdyssanavirheitä.

Outi

Kotimaani historiaa ja ihmiskohtaloita, rakkautta. Aloitan heti jatko-osan. Oikein hyvä on lukija.

Marjo

Hyvä

Riitta

Tämän kuuntelen uudestaan! Historia on tärkeää ja tämä kirja kosketti syvältä. Kyllä se miettimään laittoi niin koettelevasta ajasta jota voi aistia ihan nykyhetken maailman tapahtumissa. Lukijana selkeästi ja kirkkaasti lausuva,hurmaava äänen käyttäjä Krista Putkonen-Örn. En malta lopettaa on aloitettava seuraava jakson kirja.

Pirkko

👍

Matti

Hyvä kirja, mukavasti historiallista kerrontaa mukaansatempaavan tarinan ohessa. Toiminee paremmin luettuna, äänikirjana välillä vaikea seurata kun ei huomaa missä kohti kaikkitietävä kertoja vaihtaa henkilöä tai kokonaan ajankohtaa ja paikkaa.

Hanna