Itse tehty- Sara Parikka

Arvostelu 4
3h 9min
109 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Suosikkivaikuttaja Sara Parikka opastaa löytämään unelmatyön

Mikä sinusta tulee isona? Itse tehty kertoo kannustaen ja kokemuksella, mitä työelämään siirtyvän täytyy tietää ja miten oma juttu löydetään.

Sara Parikka on ollut oma pomonsa jo vuosikausia. Menestyksen takana on kovaa työtä, fiksuja valintoja, kykyä uusiutua ja rohkeutta luopua vanhasta. Työelämän muuttuessa moni muukin joutuu miettimään uravalintojaan ja mahdollisesti itsensä työllistämistä. Kirjassa Sara kannustaa muun muassa etsimään inspiraatiota, kartoittamaan taidot ja arvot, rakentamaan brändiä, aikatauluttamaan ja budjetoimaan. Vinkkejään jakavat myös muut urallaan menestyneet. Itse tehty on paras kaveri niille, joiden oma juttu ei ole vielä löytynyt, kuin myös niille, jotka eivät tiedä miten edetä sen löydettyään.

Sara Parikka on yrittäjä ja äiti. Bloggarina valtavasti seuraajia kerännyt Sara jätti vuonna 2019 taakseen 11 vuoden pestin Salkkareissa ja keskittyy nykyään pyörittämään omaa firmaansa ja tekemään sisältöä etenkin Instagramiin ja Papupata-podcastiinsa. Työn ja vapaa-ajan tasapainottamisesta huolehtivat Saran kolme pientä tytärtä. Saralta on vuonna 2019 julkaistu kirja 365. Ilon ja inspiraation vuosi.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
3h 9min
Sivut:
109
Kielet:
suomi
Julkaistu:
3.3.2021
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510462973
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN e-kirja:
9789510462980

© WSOY (Äänikirja)

© WSOY (E-kirja)