Itsemyötätunto- Ronnie Grandell

Arvostelu 4.1
7h 37min
168 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Ensimmäinen kotimainen kirja itsemyötätunnosta.

Kamppailetko stressin, paineentunteen tai itsekritiikin kanssa? Oletko ymmärtäväinen muita kohtaan mutta itsesi kovin arvostelija? Teetkö asioita, joiden järjen tasolla tiedät olevan haitallisia sinulle, mutta et silti pysty muuttamaan toimintamallejasi?

Konkreettisin neuvojen ja harjoitusten avulla kirja ohjaa tarkastelemaan omaa toimintaa ja omia ajatuksia itsemyötätunnon kautta. Kun opit huomaamaan mielesi kompastuskivet, voit tehdä uusia valintoja elämässäsi. Kirja tarjoaa myös ideoita itsemyötätunnon soveltamiseen. Löydä ystävällisempi ja lempeämpi suhtautuminen itseesi kun sitä eniten tarvitset, tule toimeen itsekritiikin kanssa, löydä sisäinen jämäkkyytesi, tarkastele ajankäyttöäsi myötätuntoisesta näkökulmasta ja löydä jouhevampi tapa ratkaista ongelmia. Kirjan sisältö pohjautuu myötätuntokeskeisen terapian menetelmiin ja uusiin tutkimustuloksiin itsemyötätunnosta ja ihmismielestä.

Ronnie Grandell on myötätuntokeskeiseen psykoterapiaan erikoistunut turkulainen työterveyspsykologi ja johtajuuscoach. Grandellin erikoisalana ovat ihmiset, jotka kamppailevat stressin, uupumuksen, ahdistuksen ja ihmissuhdeongelmien kanssa. Vuosien varrella Grandell on myös sparrannut johtajia, asiantuntijoita, urheilijoita ja muusikoita suorituskyvyn nostamiseen ja elämästä nauttimiseen liittyvissä kysymyksissä.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
7h 37min
Sivut:
168
Kielet:
suomi
Julkaistu:
9.6.2020
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520421908
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789513186364

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Itsemyötätunto – E-kirja, Äänikirja

Tämä kirja pitäisi ostaa, ja pitää käsillä, jotta sen sisällön voisi hyödyntää tehokkaasti. Hyviä ja käytännöllisiä juttuja.

Anne

Helppo kuunnella töitä tehdessä. Tää kirja on parempi kuunnella joko multitaskaten kun ei ollenkaan. En ole muualta löytänyt näin ammattitaistoista myötätunto-oppia.

Nea

Hyvä kirja, suosittelen.

Leena

🤍

Sofia

Erittäin käytännönläheinen ja helposti ymmärrettävä kirja. Hyviä harjoituksia, joita olen jo ottanut käyttöön. Sopivia työkaluja myös ammatilliseen työskentelyyn. Miellyttävä lukijaääni.

Sari

Kirjasta sain paljon uutta tietoa. Asiat oli esitetty selkeästi ja kansantajuisesti. Tykkäsin lukijasta!

Johanna

kirja

ihan kiva

Jenna