Itsepä tilasit

- Maija Kajanto

Arvostelu 4
7h 21min
Titta
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Kun yrityskauppa osuu kohdalle, Titta Jokisalon pesti viestintäpäällikkönä mukavan pienessä yrityksessä vaihtuu työmuurahaisen rooliin isossa konsernissa. Äkkiä työssä tärkeintä tuntuu olevan työajanseurantaohjelman käyttö ja raportointi sisäisiin järjestelmiin. Avokonttorin näkymättömiin seiniin on myös mahdollista törmätä pää edellä yhä uudestaan.

Sitten käy ilmi, että sitkeä flunssa on yhdeksän kuukautta kestävää laatua, ja Titan henkilökohtainen kovalevy alkaa hiljalleen täyttyä.

Pystyykö kukaan sopeutumaan työpaikkaan, jonka viikkopalaverissa kaskaiden siritys täyttää korvat aina, kun aletaan keskustella Trellosta? Entä onko mahdollista olla uppoamatta nenänpäätään myöten vauvakuplaan, vaikka onkin raskaana? Mitä oman rintamamiestalon varjoissa häälyy? Kun elämässä asiat tapahtuvat hallitsemattomalla paineella, on projektipäällikönkin opittava hyväksymään, että kaikesta ei aina tarvitse selvitä yksin.

"Itsepä tilasit" on vuonna 2019 ilmestyneen "Mittoja ja tilaustöitä" -teoksen jatko-osa.

Maija Kajanto on taustaltaan toimittaja ja sisältömarkkinoinnin ammattilainen. Hänen esikoisromaaninsa "Mittoja ja tilaustöitä" ilmestyi vuonna 2019.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja

Sarja:

Osa:

2

Äänikirjan kesto:

7h 21min

Kategoriat:

Kielet:

suomi

Julkaistu:

18.11.2020

Äänikirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN Äänikirja:

9788726633108

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Itsepä tilasit – Äänikirja

Mukavan kepeää kuunneltavaa. Lukijan ääni miellyttävä😊

Kaarina

Mukavaa luettavaa, kun on kevyemmän aika.

Tytti

Hyvää kuunneltavaa edelleen.

Jorma

Hyvä

Tiia