Jääkalastaja- Anna Ihrén

Arvostelu 3.7
12h 37min
274 Sivut
Smögenin murhat
bookCoverFor

Yhteenveto

Lomakaupungin idylli vaihtuu jäiseen talveen

Kun tutkimusalus Idun saapuu Smögenin satamaan eräänä talviaamuna, tutkimuspäällikkö Kaj Malmberg löydetään murhattuna hytistään. Yliopiston rehtorille, Regina Löfdahlille, tapaus merkitsee skandaalia, sillä Kaj Malmbergin oli tarkoitus jakaa meritutkimuksen merkittävin palkinto vielä samana iltana Smögenin kylpylähotellissa.

Dennis Wilhelmson ja Sandra Haraldsson vedetään mukaan murhatutkimukseen, joka asettaa paitsi heidän yhteistyönsä, myös koko valtakunnan kansainväliset suhteet todelliseen testiin. Löytyykö murhan tekijä Smögeniltä vai voiko hän olla edelleen Idunilla, joka protesteista huolimatta saa luvan jatkaa tutkimusmatkaansa Norjan rannikkoa pitkin Huippuvuorille. Ja miten toisen maailmansodan aikaiset tapahtumat voivat liittyä murhaan?

Ruotsalainen Anna Ihrén kulkee Viveca Stenin ja Camilla Läckbergin jalanjälkiä kirjoittamalla pikkukaupunkiin sijoittuvia murhamysteerejä. Jääkalastaja on toinen osa Smögenin idylliseen merenrantakylään sijoittuvassa jännityssarjassa. Smögenin jylhät rannikkomaisemat, äärimmäiset sääolosuhteet ja pikkukylän salaisuudet ovat lumonneet kymmenettuhannet lukijat ja kuuntelijat Ruotsissa.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Pirjo Lintuniemi

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Osa:

2

Äänikirjan kesto:

12h 37min

Sivut:

274

Kielet:

suomi

Julkaistu:

23.11.2021

Äänikirjan kustantaja:

Word Audio Publishing

ISBN Äänikirja:

9789180003438

E-kirjan kustantaja:

Word Audio Publishing

ISBN e-kirja:

9789180003445

© Word Audio Publishing (Äänikirja)

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Jääkalastaja – Äänikirja, E-kirja

Sekava, vaikea pysyä juonessa mukana

Tarja

👍

Kirsti

Edellisen kirjan perusteella oletin tämänkin olevan hyvä, mutta väkisin piti kuunnella loppuun. Ihan liikaa ihmisiä ja todella sekava juoni.

Kati

Mielenkiintoinen tarina, mutta joitakin turhan yksinkertaisia ratkaisuja. Vaikea pysyä mukana, kun eri henkilöistä kertovia kappaleita ei ole erotettu, kuin tyhjällä rivillä Selvempi lukujako helpottaisi "kärryillä pysymistä,"

Ritva

Tämä lukija on aivan ihan!

Marita

👍 👍

Ritva

Pitkäveteinen, sekava.

Sirpa

Hyvä

Maria

Pitkäveteinen

Seija

Murhan selvittely jäi toissijaiseksi kaiken ihmissuhteiden selvittelyn ohella

Marjaana

Kiitos ❤️

Anne

Taas erittäin hyvä kirja ja lukija!

Sari

Noh

Edellisen kirjan kopio. Itse rikos jää kaiken muun alle.

Pia

Oiva dekkari

Kuuntelin tämän kakkososan heti sarjan ensimmäisen osan perään ja pidin molemmista kovasti. Murhatutkinnan rinnalla seikkaillaan sujuvasti historian tapahtumissa ja kehitellään henkilöhahmojen kuvausta työroolin ulkopuolella.

Laura

Hyvä kirja ja hyvä lukija.

Helena