Jaksamisesta innostumiseen työssä ja elämässä- Pekka Hämäläinen

Arvostelu 3.5
5h 38min
123 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Tuntuuko jokainen työpäivä siltä kuin kiipeäisi vuorelle? Työn ilo on kadonnut, öisin ei saa nukuttua – ja pelkkä työsähköpostin avaaminen tuo stressiä. Raskaan työpäivän jälkeen kotona odottavat kotityöt ja huomiota tarvitsevat lapset. Kuinka ihmeessä jaksaa tätä kaikkea?

Yhä useammalla työikäisellä on vaikeuksia jaksaa työelämässä. Terapeutti Pekka Hämäläinen on kohdannut työssään monia työssään uupuneita. Hän uskoo, että myös uupunut ihminen voi löytää jälleen työn ilon. "Jaksamisesta innostumiseen työssä ja elämässä" tarjoaa käytännön vinkkejä ihmiselle, jonka voimavarat työelämässä ovat loppumassa. Vastaavatko työpaikan arvot omia arvojasi? Teetkö juuri sellaisia töitä, joita itse haluat, vai toteutatko jonkun muun unelmaa?

Pekka Hämäläinen on Lappeenrannassa syntynyt kirjailija ja terapeutti, joka on julkaissut 21 mentaalivalmennusta käsittelevää self help -kirjaa. Koulutukseltaan Hämäläinen on teologian maisteri, mutta lisäksi hän on opiskellut muun muassa seksuaali- ja perheterapeutiksi.
Kirjailija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
5h 38min
Sivut:
123
Kielet:
suomi
Julkaistu:
15.7.2021
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788728011942
E-kirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN e-kirja:
9788726854596

© Saga Egmont (Äänikirja)

© Saga Egmont (E-kirja)