Jalat ilmassa

Arvostelu 4.1
5h 16min
114 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Uusi kaupunki, uudet ystävät, uusi alku. Aaro aloittaa opinnot yliopistossa. Hän haluaisi mennä mukaan porukoihin, lounaalle ja baariin, mutta häntä raastaa piinaava tunne, ettei häntä kaivata eikä haluta.

Vaikka kouluvuodet kiusaajineen ovat mennyttä elämää, häpeä kulkee kuin piru harteilla. Kiusaajien äänet eivät anna hetkeksikään unohtaa, miten huono, mitätön ja ruma Aaro on muiden silmissä.
On vaihtoehtona sulkea ovet ja paeta maailmaa tai mennä kohti pelkojaan ja paljastaa toiselle itsensä pohjiaan myöten.

Jalat ilmassa on riipaisevan rehellinen, omakohtainen kertomus siitä, miten kiusaaminen jättää kiusattuun arvet, jotka eivät parane koulun päätyttyä. Vahva kaunokirjallinen debyytti kuvaa viiltävän kirkkaasti, millaista on kantaa häpeän taakkaa, ja miten toisen ihmisen hyväksyvä katse voi keventää raskaita kantamuksia.

Kirjailija(t):

Muoto:

Äänikirjan kesto:

5h 16min

Sivua:

114

Kielet:

suomi

Julkaistu:

8.11.2019

Äänikirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN Äänikirja:

9789512417872

E-kirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN e-kirja:

9789512415984

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Jalat ilmassa –
E-kirja, Äänikirja

Aiheensa vuoksi kirja oli hyvin samaistuttava. Vaikka koulukiusaaminen on rankka aihe, tarinassa oli myös sopivasti kepeyttä ja toiveikkuutta. Ville-Veikko Niemelä oli loistava lukija tälle äänikirjalle 👍

Marjut

Samaistuttava teos! Lukija sopii kirjaan täydellisesti

Sanna

Luin tämän melkein kerralla, todella vaikuttava. Vaikeista aiheista huolimatta mukana sopivasti mustaa huumoria ja lämpöä.

Katariina

Todella hyvä kuunneltuna 😊 Tykkäsin todella paljon lukijan äänestä, sopi hyvin juuri tämän kirjan lukijaksi. Hienosti kirjoitettu.

Terhi