Jäljillä 2- Tilda Laaksonen

Arvostelu 4.1
6h 47min
168 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Arvoituksellisia rikostapauksia palkitun podcastin tekijältä.

Siepattiinko 20-vuotias glamour-malli pimeän verkon ihmiskauppaa varten? Onko 1990-luvulta asti irlantilaisia järkyttäneiden nuorten naisten katoamistapausten takana sarjamurhaaja?

Suomen suosituimman rikospodcastin tekijä Tilda Laaksonen kertoo rikosmysteereistä tuttuun tarinalliseen, empaattiseen ja kunnioittavaan tapaansa. Hän valottaa niin rikosten tutkintaa, uhrien viimeisiä liikkeitä kuin rikosten tekijöiden motiivejakin.

Kirjan tapauksia ei ole käsitelty Laaksosen podcastissa. Hänen ensimmäinen kirjansa Jäljillä - Selvittämättömiä rikostapauksia meiltä ja maailmalta julkaistiin syksyllä 2021.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

6h 47min

Sivut:

168

Kategoriat:

Kielet:

suomi

Julkaistu:

24.2.2023

Äänikirjan kustantaja:

Otava

ISBN Äänikirja:

9789511452720

E-kirjan kustantaja:

Otava

ISBN e-kirja:

9789511452713

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Jäljillä 2 – E-kirja, Äänikirja

Turhan tunnetut tapaukset eivät jaksaneet kiinnostaa.

Sari

Tildaa oli nyt jotenkin todella raskasta kuunnella äänen narinan tms takia. Olen kuunnellut podia ja aiemman kirjan ja siis ongelmitta kuunnellut Tildaa tuntikausia, mutta nyt meinasin jättää kirjan äänen takia kesken. Tapausten välit olisi voineet olla selkeämpiä, että varmasti bongaa, että juttu vaihtuu. Tuntui vähän siltä, että kirja oli revitty hutiloiden kasaan, koska sellaista häneltä odotettiin.

Iida

Kirja vielä menetteli, mutta lukija oli todella huono.

Marita

Ei pystynyt kuuntelemaan tota narisevaa pikalukijaa. Kannattaisi pikkasen miettiä millä äänellä näitä kijoja luetaan. Ihan paska lukija.

Petri

Kirja jäi kesken lukijan vuoksi

Miika

Olisin kaivannut selkeämpää erottelua kun edellinen tapaus loppuu ja seuraava alkaa

Sandra

Voi Tildan ääni kuulostaa kamalalta, rohisee ja on karhean kuuloinen. Jos tapaukset itsessään eivät olisi mielenkiintoisia niin olisi jäänyt kesken tämä. Tildan ääni on podissa ja aiemmassa kirjassa ollut paljon puhtaampi.

Janette

❤️

Pinja

Mielestäni kaikki tapaukset eivät olleet niin mielenkiintoisia, mitä ensimmäisessä kirjassa ja paikoittain podcastissa. Osa niistä oli lyhyitä ja en saanut oikein kosketuspintaa. Muutama oli kieltämättä kyllä kiehtovia. Taattua Jäljillä kamaa kuitenkin!

Satu

Ahdistavan viihdyttävä

Bettina

Niin hyvin kerrottu, kunnon treat saada kuunnella Tildaa näin monta tuntia!

Ellen

Jäljillä - podcastin fanina olen tyytyväinen kirjaan. Laatua kuten aina. Risuina se, että kirja oli aivan liian lyhyt, mikä on toki positiivinen ongelma

Aleksi

Tilda on yleensä ihan huippu, mut nyt kun kuuntelin tätä niin tuli välil semmonen olo et hei mähän oon kuunnellu täb aikasemminkin kunnes tajudinki et podimon joku tietää jotain podin jaksot samoist tarinoist on iha identtisii, joo siis sen tajuun että välillä nää tekee samoist jaksoist mut nyt oli vähä liia identtisen kuulosia

peppi

Podcast on ollut hyvä, mutta tästä kirjasta puuttuu omaperäisyys ja huolellisuus. Lukijan ääni kuulostaa kipeältä ja hän lukee tekstiä kovalla kiireellä.

Tuuli

Erittäin hyvä ja selkeä teksti ja aivan huikean hyvä lukija

Sirkka Liisa