Jäljittäjä

- Harlan Coben

Arvostelu 3.8
11h 16min
257 Sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Mies nimeltä Wilde on täydellinen arvoitus - myös itselleen. Hänet löydettiin pienenä poikana metsästä, missä hän oli elänyt yksin ja omin neuvoineen ilman minkäänlaista muistikuvaa menneisyydestään tai perheestään.

Nyt kolmekymmentä vuotta myöhemmin Wilde ei edelleenkään tiedä, kuka hän on ja mistä tulee. Wilden ensimmäinen kasvatusäiti, kuuluisa asianajaja Hester Crimstein, on yksi niistä harvoista, joihin hän pitää yhteyttä.

Hester on saanut kuulla, että koulukiusattu tyttö on kadonnut. Hän kääntyy Wilden puoleen ja pyytää tätä käyttämään poikkeuksellisia jäljitystaitojaan tytön löytämiseksi.

Kun toinenkin nuori katoaa ja vanhemmat saavat lunnasvaatimuksen, on ilmeistä, että kyseessä on jotain paljon suurempaa kuin pikkukaupungin teinien temppuilu.

Valtaa pitäviä suojellaan silloinkin, kun heillä on salaisuuksia, jotka voivat tuhota miljoonien elämän. Salaisuuksia, jotka Wilden on paljastettava, ennen kuin on liian myöhäistä.

Monin kerroin palkitun rikoskirjailija Harlan Cobenin kirjoja on kutsuttu nerokkaiksi, ylivoimaisen hyviksi, vangitseviksi ja vertahyytävän jännittäviksi. Hänen trillerinsä ovat kansainvälisiä myyntimenestyksiä, joita on käännetty 41 eri kielelle. Hän voitti jo esikoisteoksellaan arvostetun Edgar Allan Poe -palkinnon ja on sen jälkeen voittanut useita muita kirjallisuuspalkintoja. Coben on vauhdikkaiden ja yllättävästi etenevien juonten mestari, joka pitää lukijan tiukasti pihdeissään. Coben mainitsee lempikirjailijakseen Philip Rothin, mielielokuvakseen Yksi lensi yli käenpesän sekä tv-suosikikseen Sopranosin. Kirjailija asuu New Jerseyssä vaimonsa ja neljän lapsensa kanssa.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Saana Rusi

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

11h 16min

Sivua:

257

Kielet:

suomi

Julkaistu:

1.6.2021

Äänikirjan kustantaja:

Minerva

ISBN Äänikirja:

9789523753846

E-kirjan kustantaja:

Minerva

ISBN e-kirja:

9789523753525

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Jäljittäjä – E-kirja, Äänikirja

Tosi hyvä!

Jenni

Ei ollut minun makuun.

Sirkka

Coben osaa tehdä loppuun parit yllätykset. Kuuntelun arvoinen kirja

Veikko

Keskiverto tarina. Hyvä lukija

Jenna