Jatulintarha
      
Jaa kirja    
Eläköityneen poliisi Raistolan naapurustossa alkaa tapahtua kummia. Viereisessä talossa asuva Liimatainen katoaa mystisesti. Miehen koirat ovat kadonneet, kuten myös verhot ikkunoista. Eräänä päivänä koirat kuitenkin palaavat talon portaille – mutta niiden isäntää ei näy missään.
Mistä mahtaa olla kysymys? Mitä Liimataiselle on tapahtunut? Raistolan tilalle tullut poliisi Kuusela ryhtyy selvittämään Liimataisen mysteeriä. Myös Raistola päättää osallistua tutkimuksiin.
”Jatulintarha” jatkaa rikospoliisi Raistolasta kertovaa sarjaa. Raistola on rikospoliisi eläköitymisen kynnyksellä. Kun Raistolan on aika jäädä eläkkeelle, hän ei kuitenkaan malta pysyä poissa rikostutkimuksista. Mitä muuta sitä eläkkeellä tekisi kuin jatkaisi intohimotyön parissa? Kari Levola (s. 1957) on suomalainen kirjailija, joka toimi vuosina 2002–2008 Kirjailijaliiton puheenjohtajana. Hän on kirjoittanut mittavan uransa aikana niin romaaneja, elokuvakäsikirjoituksia kuin myös toimittanut oppikirjoja. Levola on voittanut uransa aikana muun muassa J. H. Erkon palkinnon sekä Arvid Lydecken -palkinnon.
Näytä lisää