Jenny Hill

- Minna Rytisalo

Arvostelu 3.9
6h 45min
159 Sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Monikerroksinen ja väkevä nykynaiseuden luotaus

Mäen Jenni on tavallinen, eronnut nainen. Hänen sisällään säihkyy kuitenkin Jenny Hill, joka uskaltaa enemmän ja kommentoi sitä, miten maailma katsoo naista. Hän ei tyydy annettuihin määritelmiin vaan kyseenalaistaa totuudet.

Jenny Hill on vaikuttava romaani naiseudesta, keski-iästä, vaihdevuosista, vanhenemisesta ja siitä, millaista on elää naisena tässä maailmassa - ja vähän myös satujen prinsessoista ja Brigitte Macronista. Minna Rytisalon kieli lumoaa. Jenny Hill on sävykäs ja ajankohtainen romaani, joka tekee rohkeasti oikeutta naisen ruumiillisuudelle.

Minna Rytisalon esikoisteos Lempi (2016) oli arvostelu- ja myyntimenestys. Se palkittiin Kiitos kirjasta -mitalilla, Botnia-palkinnolla ja kirjabloggaajien myöntämällä Blogistanian Finlandialla. Lempin käännösoikeudet on myyty viiteen maahan. Rouva C. (2018) lumosi lukijat ja sai Vuoden kirja -palkinnon, Kaarlen palkinnon ja Tulenkantaja-palkinnon. Molemmista romaaneista on tehty näyttämösovituksia.

Kirjailija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Äänikirjan kesto:

6h 45min

Sivua:

159

Kielet:

suomi

Julkaistu:

4.5.2023

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510490839

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510490822

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Jenny Hill – Äänikirja, E-kirja

Erinomaista pohdintaa naiseudesta.

Mari

Monipuolinen, koskettava ja mukaansa tempaava! Lämmin suositus kaikille lukijoille! Kiitos kirjailija Minnalle jälleen kerran Lempin ja Rouva C:n jälkeen kertakaikkisen upeasta kirjasta❤️!

Minna

Erilainen naisen kasvukertomus, mutta sisältö sama kuin kaikessa selfhelp hypetyksessä : nainen on vapaa vasta kun on otettu avioero, heittäydytty vapaisiin suhteisiin, käyty voimaantumassa retriitissä, rikottu astioita... Olisin Rytisalolta odottanut enemmän!

Alma

Erilainen, koskettava, rohkaiseva, hersyvä. Pystyin samaistumaan moniin asioihin ja aikakausiin. Kiitos tästä ja lukija oli vallan mainio!

Jutta