Jippu - Kun perhonen lakkaa hengittämästä

- Kai Kortelainen, Jippu

Arvostelu 4.1
9h 46min
227 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Koskaan ei ole liian myöhäistä muuttaa kohtaloaan.

Jippu – Kun perhonen lakkaa hengittämästä on tarina nuoresta naisesta, joka lensi pimeyden ytimeen ja pelastui.

Jippu nousi 20-vuotiaana suomalaiselle musiikkitaivaalle levyllään Salaisuuksia, joita yksinäiset huutaa unissaan. Vaikka levy oli omaelämäkerrallinen, kuuntelijat tuskin arvasivat mitä kaikkea enkelinkasvoinen nuori nainen oli ehtinyt kokea: lastenkodin, samppanjahuuruiset mallibileet, mielisairaalan suljetun osaston... Jatkossa tahti vain kiihtyi. Poptähden glamour vaihtui henkilökohtaisen elämän itsetuhoiseen syöksykierteeseen. Jipun oli saavutettava oma henkilökohtainen pohjansa, kunnes hän pystyi ymmärtämään omat rajansa ihmisenä ja löytämään armon.

Jippu kertoo elämäkerrassaan tarinansa väkevin sanankääntein, joissa kauneus ja rujous kohtaavat. Teos saa ymmärtämään mikä ajoi Jipun tuhon tielle ja kuinka hän sieltä pelastui. Kirja saa unohtamaan kohuotsikot ja näkemään Jipun ihmisenä.

Jippu oik. Meri-Tuuli Elorinne (s. 1985) on laulaja-lauluntekijä. Ennen uraansa hän oli jäsenenä Kids-lapsiyhtyeessä ja toimi mallina. Viimeiset vuodet Jippu on ollut evankelistana. Jipun isä on oopperalaulaja Jorma Elorinne, ja hän on ollut kasvattilapsena Aija ja Arto Merisalon perheessä.

Kai Kortelainen (s. 1971) On Radio Dein ohjelmajohtaja. Hän on toiminut myös uutistoimittajana, päätoimittajana ja viestintäjohtajana.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Äänikirjan kesto:

9h 46min

Sivua:

227

Kielet:

suomi

Julkaistu:

28.2.2022

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510481196

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510481189

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Jippu - Kun perhonen lakkaa hengittämästä – Äänikirja, E-kirja

Koskettava kirja.

Marika

Koskettava tarina.

Anu

Mukaansa tempaava.

Pia

En ole tietoisesti kuullut musiikkiasi...mutta kohta Kuuntelen.😇 kiitos ..sinulle sanoista ..rehellisyydestä.javoimuudestasi ...Sain paljon..Annoit paljon.

Tarja