Joki- Eeva Kiviniemi, Taina Pietikäinen

Arvostelu 3.6
6h 42min
Kati Berg tutkii
bookCoverFor

Yhteenveto

Turun kesä on kauneimmillaan. Keski-ikäinen historiantutkija Kati Berg vaihtaa omakotitaloelämän kimppakämppään ja etsii uutta alkua työllisyyskurssilla. Kutkuttavaa elämänvaihetta rikkoo kuitenkin joukko outoja tapauksia. Kati nimittäin huomaa, että Aurajoen rannassa on tapahtunut useampia erikoisia läheltä piti -tilanteita.

Poliisiksi opiskeleva tytär Milla ei usko äitiään, mutta kun Aurajoesta nostetaan tunnettu tubettaja, Milla alkaa nähdä Katin puheissa perää. Jokirannan maisemat alkavat yhtäkkiä kuiskia vaaraa.

"Joki" aloittaa tunnelmallisen dekkarisarjan historiantutkija Kati Bergin rikostutkimuksista.

"Kiviniemi ja Pietikäinen onnistuvat lataamaan dekkariinsa samaan aikaan sekä leppoisan että hyytävän tunnelman." -Kirsin kirjanurkka

Työtön historiantutkija Kati Berg ratkoo rikoksia ja lyöttäytyy yhteen poliisiksi opiskelevan tyttärensä Millan kanssa. Leppoisa Cozy Crime -dekkarisarja sijoittuu Turun tunnelmallisiin maisemiin.

Eeva Kiviniemi on turkulainen toimittaja ja erikoiskirjastonhoitaja. Taina Pietikäinen on arkeologi ja merkonomi. Molemmilla kirjailijoilla on kokemusta viestintätehtävistä ja mieltymys Aurajoen rantoihin.
Muoto:
Äänikirja
Osa:

1

Äänikirjan kesto:
6h 42min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
12.1.2022
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788728058657

© Saga Egmont (Äänikirja)