Jos- Anna Karhunen

Arvostelu 3.6
4h 49min
117 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Entä jos olisit valinnut toisin?

Mitä jos sittenkin olisit jättänyt nuoruudenrakkaasi? Entä jos olisit kuitenkin tehnyt lapsen? Miten elämä olisi mennyt, jos olisit aloittanut sen salasuhteen jota harkitsit? Anna Karhusen riemastuttava, herättävä ja koskettava romaani rakentuu vaihtoehtoisista tapahtumakuluista.

Kolmenkympin puolivälissä jokainen alkaa miettiä, mitä elämässä on tehnyt ja mitä pitäisi tehdä. On pakko tehdä suuria päätöksiä, jotka vaikuttavat koko loppuelämään. Jos paineet eivät tule itseltä, tulevat ne ainakin puolisolta ja yhteiskunnalta. Kaverin baby showerissa nainen alkaa ajatella, pitäisikö itsekin yrittää lasta. Toisaalta, onko puoliso edes oikea, pitäisikö sittenkin jättää se, voisiko terapiassa käynti muuttaa kaiken? Erityisesti äänikirjana nautittavaksi kirjoitettu Jos rakentuu mahdollisista maailmoista, siitä, miten olisi käynyt, jos.

Anna Karhunen on helsinkiläinen kirjailija, joka työskentelee Ylellä konseptisuunnittelijana. Hänet tunnetaan suositun Kaverin puolesta kyselen -podcastin toisena vetäjänä. Jos on Karhusen esikoisromaani.

Kirjailija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

4h 49min

Sivut:

117

Kielet:

suomi

Julkaistu:

3.6.2021

Äänikirjan kustantaja:

Kosmos

ISBN Äänikirja:

9789523520974

E-kirjan kustantaja:

Kosmos

ISBN e-kirja:

9789523520998

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Jos – E-kirja, Äänikirja

Ok

Miia

Kiinnostava kirja, mutta osin jättää kesken tarinan. Liikaa jos:sia. Hetkiä, joina melkein pääsee kiinni, mitä kertoja haluaa kuulla sanottavan.

Johanna

Alku vähän tylsä, mutta paranee loppua kohden.

Pauliina

Realistisesti kuvattu arjen ihanuuksista ja kamaluuksista. Sai olon, että elämä kantaa kyllä, valinnoista huolimatta. Rento mutta samalla intensiivinen ja piti otteessaan loppuun asti🙌 kuuntelin aikalailla yhdeltä istumalta!

Laura

Mielenkiintoinen

Laura

Ymmärrän kyllä idean, mutta hyvin sekava kirja kyllä. Jäi häiritsemään kun tarinat jäi kesken. Loppujen lopuksi aika paljon päähenkilön mietteet kiersi kehää..

Maija

Mielenkiintoinen asetelma! Kuuntelin nopeasti kokonaan, minua ei haitannut vaikka tarinat jäi ns. kesken. Toinen osa oli ehkä heikoin, siinä jotenkin asiat meni aika sekavasti ja oli vaikea käsittää aikajännettä.

Heidi

Ihan kivoja tarinoita elämän valinnoista. Kolme tähteä, ei nyt hirveästi koskettanut, mutta mukavaa ajankululukemista kuitenkin.

Maria

ihanan erilainen

Harvoin kuuntelen romaaneja mutta tämän loppuun saakka.

Eija

Kuuntelin kertaistumalta!

Emilia

Ennalta arvaamaton, jokseenkin sekava, mutta ihan jeppis.

Essi

Helppo kuunneltava

Kirsche

Ihan hauskaa kuunneltavaa

Noora

Helppoa luettavaa

Mutta olisin halunnut lukea ns. Kaikki tarinat loppuun. Nyt ne jäi kesken

Krista