Joulu joka päivä

- Jessika Devert, Annika Devert

Arvostelu 3.6
7h 56min
174 sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Kolmen lapsen äiti Emelie on kyllästynyt elämäänsä. Lasten isä on palannut kotiinsa Gambiaan, ja Emelie on uurastanut saadakseen arjen toimimaan. Budjetti on tiukka, työ on tylsää, ja painostuksesta huolimatta Emelie ei uskalla mennä Tinderiin. Hän ei yksinkertaisesti ole valmis. Elämä tuntuu polkevan paikallaan, kunnes Emelie saa yllättävän kirjeen – kirjeen, jonka sisältö muuttaa hänen elämänsä ikuisesti.

Käy ilmi, että Emelie on perinyt talon Sardiinisaarelta. Emelie matkustaa saarelle ja kokee perille päästyään elämänsä järkytyksen. Talo on ääriään myöten täynnä joulukoristeita! Emelie epäröi, mutta lapset haluavat jäädä saarelle, eikä kestä kauaakaan ennen kuin perhe on muuttanut saarelle pysyvästi. Nyt on enää löydettävä vastaukset kahteen tärkeään kysymykseen: millainen mies on komea Andreas, joka peri vierasmajan hänen tontiltaan – ja mitä ihmettä Emelie tekee kaikille joulukoristeille?

Annika ja Jessika Devert ovat sisarukset Göteborgista. He ovat kirjoittaneet yhdessä useita lastenkirjoja ja debytoivat aikuisten kirjallisuuden parissa vuonna 2020 feel good -romaanilla "Joulu joka päivä".
Kääntäjä(t):
Jaana Palanterä
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
7h 56min
sivua E-kirja:
174
Kielet:
suomi
Julkaistu:
16.11.2021
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726922677
E-kirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN E-kirja:
9788726922547

© Saga Egmont (Äänikirja)

© Saga Egmont (E-kirja)