Jouluposso- J.K. Rowling

Arvostelu 4.5
320 Sivut
bookCoverFor

Tuleva julkaisu

Äänikirja: 5.12.2022

Yhteenveto

Maailman suosituimman lastenkirjailijan uutuus!

Jouluyönä kaikki herää eloon, jopa lelut! Lumoava lastenromaani J. K. Rowlingilta.

Suuri, mieltä lämmittävä seikkailu, jossa joulun taika ja rakkauden voima näyttävät mahtinsa. Kahdeksanvuotiaan Jackin rakkain pehmo, Roteepossu eli RP, katoaa jouluaattona ja Jack on murheen murtama. Jackin uusi lelu, Jouluposso eli JP, keksii rohkean suunnitelman. Jack ja JP lähtevät taianomaiselle matkalle Hukattujen maahan etsiäkseen ja pelastaakseen Jackin parhaan ystävän.

J. K. Rowlingin ensimmäinen lastenromaani Harry Potter -sarjan jälkeen on joulun suuri lukuelämys. Kirja nousee sellaisten ikimuistoisten klassikkojen rinnalle kuin Liisa ihmemassa ja Pähkinänsärkijä. Se itkettää, naurattaa, koskettaa ja jännittää viimeiselle sivulle asti.

Kirjassa on palkitun brittiläisen kuvittajan ja animaatio-ohjaajan, Jim Fieldin, taidokas mustavalkoinen kuvitus. Jaana Kapari-Jatan upea suomennos lisää lukunautintoa.

J. K. Rowling tunnetaan seitsemästä Harry Potter -kirjastaan, jotka ovat myyneet yli 500 miljoonaa kappaletta ja käännetty yli 80 kielelle. Niistä on myös tehty kahdeksan suosittua elokuvaa. Hän on kirjoittanut myös kolme käsikirjaa, joista Ihmeotukset ja niiden olinpaikat päätyi valkokankaalle elokuvien sarjana. Rowling oli mukana käsikirjoittamassa näytelmää Harry Potter ja kirottu lapsi näytelmäkirjailija Jack Thornen ja ohjaaja John Tiffanyn kanssa. Vuonna 2020 Rowling jatkoi lapsille kirjoittamista Ikkabog-satukirjallaan, jonka hän ensin julkaisi ilmaisena internetjulkaisuna, ja josta saadut tulot myöhemmin lahjoitti koronapandemiasta kärsineille ihmisille.

Jim Field on palkittu kuvittaja, hahmosuunnittelija ja animaatio-ohjaaja. Hänen ensimmäinen kuvakirjansa Cats Ahoy! voitti Roald Dahl Funny Prizen ja oli ehdolla Kate Greenaway -palkinnon saajaksi. Sen jälkeen hän on kuvittanut suosittuja, lukuisia palkintoja voittaneita lastenkirjoja ja hänen kuvittamiaan kirjoja on julkaistu myös suomeksi. Hänen oma kuvakirjansa Monsieur Roscoe – On Holiday on kaksikielinen kirja, jonka kanssa voi opetella ranskan sanoja.

Jim on kotoisin Farnboroughsta. Hän on työskennellyt Lontoossa ja asuu tällä hetkellä Pariisissa vaimonsa ja pienen tyttärensä kanssa.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Jaana Kapari-Jatta
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Sivut:
320
Kielet:
suomi
Julkaistu:
12.10.2021
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520454081
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789520442064

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Jouluposso – E-kirja, Äänikirja

ihan sika hyvä mutta on kivempaa sitkun tulee ääni kirja

Väinö Norpo

Ihan paras ja suosittelen myös HARRY POTTERIA

Tiina

En ole lukenut BOOK BEATTISSA MUTTA OLEN LUKENUT KOTONA HUIPPU KUVAT10000\10000👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Vesa

𝙆𝙞𝙫𝙖 👍 Tosi hyvä 👍 vähän jännä mut ei liian 😅

Kaksoset

Mää sain joulu lahjaks tosi hyvä ja jännä

Luka

Oon saanu tän kirijan joulu lahjaks ja se oli tosi tosi tosiiiiiiiii hyvä kirija!

Päivi

Hyvä

Minna

Loistavaa lukemista

Mielenkiintoisesti kirjoitettu tarina. Sopivasti jännittävä ja ajatuksia herättävä. Tapahtumia jatkuvasti eikä jäänyt junnaamaan paikalleen

Marja-Liisa

Hauska

Tosi hauska ja kiva kirja:)

Iida

Jännittävä ja sydämellinen seikkailu

Jenni

Huono

Huono

Eveliina

Joulu posso

Mahtava kirja suosittelen tosi paljon.

Iida

Pro

PRo paras kirja ikinä j.k rowling

Seppo

OMG

Oon kuullut yheltä youtubettajalta että tää on hyvä ja niin onkin ilmankos koska harry potterin tekijältä=)

Emma

SIIS TÄÄ ON BEST

Oon lukenu tän ihan kirjana kirjana ja se oli sen kirjan arvoinen ostos

Peppi.k