Juhannusruusut- Lina Areklew

Arvostelu 3.8
9h 32min
234 Sivut
Ulvön murhat
bookCoverFor

Yhteenveto

Tunnelmallinen ja koukuttava dekkarisarjan avaus murhan varjostamasta juhannuksesta.

Juhannusruusut aloittaa Ruotsin idylliselle Korkearannikolle sijoittuvan Ulvönin murhat -sarjan, joka yhdistelee onnistuneesti jännitystä ja ihmissuhteita. Synkkiä tapahtumia ratkovat kotiseudulleen palannut poliisi ja Estonialta pelastunut mies, joka etsii totuutta.

Fredrik Fröding on elämässä pettynyt entinen poliisikokelas, joka menetti perheensä Estonialla ja etsii edelleen hukkunutta veljeään. Sofia Hjortén on rikostutkija, joka on palannut kotiseudulleen tehtyään uraa Tukholmassa. Viisitoista vuotta sitten heillä oli lyhyt suhde. Nyt heidän tiensä kohtaavat juhannuksena Ulvönin saarella. Sofia tutkii raakaa murhaa, Fredrik on ainoa epäilty.

Lina Areklew (s. 1979) on ruotsalainen kirjailija, joka ennen kirjailijanuraansa työskenteli muun muassa projektipäällikkönä ja kustannustoimittajana. Hän asuu perheensä kanssa Tukholmassa, mutta vietti lapsuutensa Korkearannikon idyllisessä saaristossa, jonne myös Juhannusruusut sijoittuu. Juhannusruusut on Areklewin esikoisromaani ja se aloittaa uuden, jännitystä ja ihmissuhteita yhdistelevän Ulvönin murhat -sarjan.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Laura Kulmala
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
9h 32min
Sivut:
234
Kielet:
suomi
Julkaistu:
17.9.2021
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520432386
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789520432393

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)