Juhlimaan tulkaa

Arvostelu 4.1
15h 38min
385 Sivua
Hagfors
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Jouluidylli särkyy Hagfors-sarjan viimeisessä osassa.

Ninni Schulmanin suosittu sarja toimittaja Magdalena Hanssonista ja pikkukaupungin poliiseista päättyy tarinaan haavoittuvuudesta, katumuksesta ja elämästä, joka perustuu valheille.

Joulu lähestyy, ja lapsiperhe ajaa kohti isovanhempien kotia Hagforsissa. Perheen äitiä kalvaa levottomuus: miksi kukaan ei vastaa puhelimeen? Perillä kauhea totuus paljastuu: vanhukset on surmattu. Poliisit Christer Berglund ja Petra Wilander epäilevät ensin, että kyseessä on pieleen mennyt ryöstö, mutta vähitellen alkaa paljastua yhä epämiellyttävämpiä asioita. Sairauslomalta palannut Magdalena Hansson hyppää keskelle Hagforsia ravistelevaa murhatapausta, joka johtaa ihmismielen pimeälle puolelle.

Toimittaja ja kirjailija Ninni Schulman (s. 1972) on yksi Ruotsin kärkidekkaristeista. Suosittua Magdalena Hanssonista kertovaa sarjaa on myyty kotimaassaan jo yli miljoona kappaletta. Schulman asuu Tukholmassa ja nauttii kesistä lapsuutensa maisemissa Värmlannissa.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Iina Quist

Muoto:

Sarja:

Osa:

7

Äänikirjan kesto:

15h 38min

Sivua:

385

Kielet:

suomi

Julkaistu:

15.11.2022

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520442637

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520442644

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Juhlimaan tulkaa –
E-kirja, Äänikirja

Kirja on vähän ylipitkä. Lukijalla on miellyttävä ääni, mutta hänen tapansa painottaa sanoja on täysin mielivaltainen.

Merja

Hieno päätösosa. Henkilöitä jää kaipaamaan.

Katri

👍👍👍👍

Riitta

Loppua kohti ei enää venytä puhetta niin paljon kuin kirjan alussa. Olin vähällä lopettaa kuuntelun lukijan vuoksi heti alkuunsa…

Riitta