K niinku Klara 10 - Tähtityttö

- Line Kyed Knudsen

Arvostelu 4.5
37min
16 sivua
K niinku Klara
bookCoverFor

Yhteenveto

Klara näyttelee klubin teatterikerhossa. Hän ei ole koskaan esiintynyt näyttämöllä, mutta hän odottaa esiintymistä innokkaana. Niin odottaa Juliakin. Ehkä vielä enemmän kuin Klara, koska Julia on varma siitä, että hän saa pääroolin. Mutta ehkä Klarakin haluaa näytellä pääroolin...

"K niinku Klara on helppolukuinen kirjasarja Klara-tytöstä ja hänen ystävistään. Kirjat käsittelevät ystävyyttä, koulua ja kasvamista (ja vähän rakkauttakin), ja ne sopivat kaikille päähenkilön ikäisille lukijoille."

Line Kyed Knudsen on syntynyt Kööpenhaminan esikaupungissa vuonna 1971 ainoana lapsena. Jo nuorena hän rakasti näyttelemistä ja laulamista. Lukiossa hän valitsi musikaalis-matemaattisen linjan, ja ylioppilaaksi päästÿään hän aloitti opinnot teatterikoulussa, muttei koskaan valmistunut sieltä vaan valmistui kauppatieteiden maisteriksi. Hänen kirjallinen menestyksensä alkoi vuonna 2003, jolloin hän julkaisi esikoisromaaninsa ja vuonna 2007 hänelle myönnettiin tanskalainen Gyldendalin Peppi-stipendi. Hän kirjoittaa lasten- ja nuortenkirjoja ja opettaa luovaa kirjoittamista.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Gitte Helena Svanov
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

10

Äänikirjan kesto:
37min
sivua E-kirja:
16
Kategoriat:
Kielet:
suomi
Julkaistu:
4.4.2019
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726098907
E-kirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN E-kirja:
9788711867686

© Saga Egmont (Äänikirja)

© Saga Egmont (E-kirja)