K niinku Klara 11 - Ollaanko kavereita?

- Line Kyed Knudsen

Arvostelu 4.3
32min
15 sivua
K niinku Klara
bookCoverFor

Yhteenveto

Mitä tehdä, kun ei tiedä, haluaako poikakaverin?

Luokan uusi poika on todella kiva. Kaikki tytöt tykkäävät hänestä. Mutta Niklas tykkää eniten Klarasta. Kun hän kysyy Klaralta, haluaisiko Klara olla hänen tyttökaverinsa, niin Klara vastaa myöntävästi. Ja Niklas ON kiva! Mutta onko Klara valmis siihen?

"K niinku Klara on helppolukuinen kirjasarja Klara-tytöstä ja hänen ystävistään. Kirjat käsittelevät ystävyyttä, koulua ja kasvamista (ja vähän rakkauttakin), ja ne sopivat kaikille päähenkilön ikäisille lukijoille."

Line Kyed Knudsen on syntynyt Kööpenhaminan esikaupungissa vuonna 1971 ainoana lapsena. Jo nuorena hän rakasti näyttelemistä ja laulamista. Lukiossa hän valitsi musikaalis-matemaattisen linjan, ja ylioppilaaksi päästÿään hän aloitti opinnot teatterikoulussa, muttei koskaan valmistunut sieltä vaan valmistui kauppatieteiden maisteriksi. Hänen kirjallinen menestyksensä alkoi vuonna 2003, jolloin hän julkaisi esikoisromaaninsa ja vuonna 2007 hänelle myönnettiin tanskalainen Gyldendalin Peppi-stipendi. Hän kirjoittaa lasten- ja nuortenkirjoja ja opettaa luovaa kirjoittamista.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Gitte Helena Svanov
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

11

Äänikirjan kesto:
32min
sivua E-kirja:
15
Kielet:
suomi
Julkaistu:
4.4.2019
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726098891
E-kirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN E-kirja:
9788711867693

© Saga Egmont (Äänikirja)

© Saga Egmont (E-kirja)