K niinku Klara 14 - Olenko mä lihava?

- Line Kyed Knudsen

Arvostelu 4.1
36min
16 sivua
K niinku Klara
bookCoverFor

Yhteenveto

Olenko mä lihava?

"Olenko mä lihava?" Tämän kysymyksen Klara esittää äidilleen, kun laiha Rosa yhtäkkiä kokee olevansa lihava. Ja miksi Rosa koko ajan puhuu siitä, mikä ruoka lihottaa? Tilannetta ei helpota, että Klaran oma äiti on aloittanut laihdutuskuurin.

"K niinku Klara on helppolukuinen kirjasarja Klara-tytöstä ja hänen ystävistään. Kirjat käsittelevät ystävyyttä, koulua ja kasvamista (ja vähän rakkauttakin), ja ne sopivat kaikille päähenkilön ikäisille lukijoille."

Line Kyed Knudsen on syntynyt Kööpenhaminan esikaupungissa vuonna 1971 ainoana lapsena. Jo nuorena hän rakasti näyttelemistä ja laulamista. Lukiossa hän valitsi musikaalis-matemaattisen linjan, ja ylioppilaaksi päästÿään hän aloitti opinnot teatterikoulussa, muttei koskaan valmistunut sieltä vaan valmistui kauppatieteiden maisteriksi. Hänen kirjallinen menestyksensä alkoi vuonna 2003, jolloin hän julkaisi esikoisromaaninsa ja vuonna 2007 hänelle myönnettiin tanskalainen Gyldendalin Peppi-stipendi. Hän kirjoittaa lasten- ja nuortenkirjoja ja opettaa luovaa kirjoittamista.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Gitte Helena Svanov
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

14

Äänikirjan kesto:
36min
sivua E-kirja:
16
Kategoriat:
Kielet:
suomi
Julkaistu:
1.5.2019
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726098761
E-kirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN E-kirja:
9788711876619

© Saga Egmont (Äänikirja)

© Saga Egmont (E-kirja)