K niinku Klara 16 - Täydellistä

- Line Kyed Knudsen

Arvostelu 4.4
36min
16 sivua
K niinku Klara
bookCoverFor

Yhteenveto

Klara saa vanhempainillassa tietää, että hänen pitäisi tunneilla puhua enemmän. Klara ei oikein ymmärrä sitä, sillä hänhän puhuu paljon, vai eikö puhu? Pian Klara laatii tehtäväluettelon kaikista niistä asioista, joissa hänen täytyy tehdä parannuksia.

"K niinku Klara on helppolukuinen kirjasarja Klara-tytöstä ja hänen ystävistään. Kirjat käsittelevät ystävyyttä, koulua ja kasvamista (ja vähän rakkauttakin), ja ne sopivat kaikille päähenkilön ikäisille lukijoille."

Line Kyed Knudsen on syntynyt Kööpenhaminan esikaupungissa vuonna 1971 ainoana lapsena. Jo nuorena hän rakasti näyttelemistä ja laulamista. Lukiossa hän valitsi musikaalis-matemaattisen linjan, ja ylioppilaaksi päästÿään hän aloitti opinnot teatterikoulussa, muttei koskaan valmistunut sieltä vaan valmistui kauppatieteiden maisteriksi. Hänen kirjallinen menestyksensä alkoi vuonna 2003, jolloin hän julkaisi esikoisromaaninsa ja vuonna 2007 hänelle myönnettiin tanskalainen Gyldendalin Peppi-stipendi. Hän kirjoittaa lasten- ja nuortenkirjoja ja opettaa luovaa kirjoittamista.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Gitte Helena Svanov
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

16

Äänikirjan kesto:
36min
sivua E-kirja:
16
Kategoriat:
Kielet:
suomi
Julkaistu:
1.5.2019
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726098785
E-kirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN E-kirja:
9788711876473

© Saga Egmont (Äänikirja)

© Saga Egmont (E-kirja)