K niinku Klara 18 - Ikuisesti riidoissa!- Line Kyed Knudsen

Arvostelu 4.4
37min
17 E-kirjan
K niinku Klara
bookCoverFor

Yhteenveto

Rinnakkaisluokan Laura syyttää Rosaa asiasta, joka ei pidä paikkaansa. Rosa on pahoillaan. Klara haluaa auttaa Rosaa niin, että kaikki tietäisivät Lauran valehtelevan. Mutta Klara tulee tehneeksi jotakin tosi typerää, ja yhtäkkiä Klara ja Rosa ovat ikuisesti riidoissa.

\"K niinku Klara\" on helppolukuinen kirjasarja, joka kertoo Klarasta ja hänen tyttökavereistaan. Kirjat käsittelevät ystävyyssuhteita, koulunkäyntiä ja aikuistumista (ja vähän rakkauttakin). Kirjasarja kohtaa lukijansa juuri siinä tilanteessa, jossa he itse ovat.

Line Kyed Knudsen on syntynyt Kööpenhaminan esikaupungissa vuonna 1971 ainoana lapsena. Jo nuorena hän rakasti näyttelemistä ja laulamista. Lukiossa hän valitsi musikaalis-matemaattisen linjan, ja ylioppilaaksi päästÿään hän aloitti opinnot teatterikoulussa, muttei koskaan valmistunut sieltä vaan valmistui kauppatieteiden maisteriksi. Hänen kirjallinen menestyksensä alkoi vuonna 2003, jolloin hän julkaisi esikoisromaaninsa, ja vuonna 2007 hänelle myönnettiin tanskalainen Gyldendalin Peppi-stipendi. Hän kirjoittaa lasten- ja nuortenkirjoja ja opettaa luovaa kirjoittamista.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Gitte Helena Svanov
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

18

Äänikirjan kesto:
37min
E-kirjan sivumäärä:
17
Kategoriat:
Kielet:
suomi
Julkaistu:
2.12.2019
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726266399
E-kirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN e-kirja:
9788726237399

© Saga Egmont (Äänikirja)

© Saga Egmont (E-kirja)