K niinku Klara 20 - Kuka on suosituin?

- Line Kyed Knudsen

Arvostelu 4.4
41min
18 sivua
K niinku Klara
bookCoverFor

Yhteenveto

Luokalle tulee uusi tyttö. Gabriella. Hän on kiva ja suosittu. Kaikki muut paitsi Klara ovat samaa mieltä asiasta. Klaran mielestä hän on ärsyttävä ja tylsä. Klara välttelee Gabriellaa, mutta yhtäkkiä Klara huomaa olevansa ulkopuolinen, ja se ei ole hauskaa. Mitä hän voisi tehdä?

\"K niinku Klara\" on helppolukuinen kirjasarja, joka kertoo Klarasta ja hänen tyttökavereistaan. Kirjat käsittelevät ystävyyssuhteita, koulunkäyntiä ja aikuistumista (ja vähän rakkauttakin). Kirjasarja kohtaa lukijansa juuri siinä tilanteessa, jossa he itse ovat.

Line Kyed Knudsen on syntynyt Kööpenhaminan esikaupungissa vuonna 1971 ainoana lapsena. Jo nuorena hän rakasti näyttelemistä ja laulamista. Lukiossa hän valitsi musikaalis-matemaattisen linjan, ja ylioppilaaksi päästÿään hän aloitti opinnot teatterikoulussa, muttei koskaan valmistunut sieltä vaan valmistui kauppatieteiden maisteriksi. Hänen kirjallinen menestyksensä alkoi vuonna 2003, jolloin hän julkaisi esikoisromaaninsa, ja vuonna 2007 hänelle myönnettiin tanskalainen Gyldendalin Peppi-stipendi. Hän kirjoittaa lasten- ja nuortenkirjoja ja opettaa luovaa kirjoittamista.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Gitte Helena Svanov
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

20

Äänikirjan kesto:
41min
sivua E-kirja:
18
Kategoriat:
Kielet:
suomi
Julkaistu:
4.12.2019
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726266405
E-kirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN E-kirja:
9788726237412

© Saga Egmont (Äänikirja)

© Saga Egmont (E-kirja)