K niinku Klara 8 - Uusi klubi

- Line Kyed Knudsen

Arvostelu 4.4
33min
15 sivua
K niinku Klara
bookCoverFor

Yhteenveto

Klara on vihdoinkin aloittamassa uudessa iltapäiväklubissa koulukavereittensa kanssa. Hän odottaa päivää innostuneena, mutta huomaa pian, ettei siellä olekaan niin mukavaa kuin hän kuvitteli. Yhtäkkiä hän kuuluu klubin nuorimpiin, ja pojat ovat aika ihania.

"K niinku Klara on helppolukuinen kirjasarja Klara-tytöstä ja hänen ystävistään. Kirjat käsittelevät ystävyyttä, koulua ja kasvamista (ja vähän rakkauttakin), ja ne sopivat kaikille päähenkilön ikäisille lukijoille."

Line Kyed Knudsen on syntynyt Kööpenhaminan esikaupungissa vuonna 1971 ainoana lapsena. Jo nuorena hän rakasti näyttelemistä ja laulamista. Lukiossa hän valitsi musikaalis-matemaattisen linjan, ja ylioppilaaksi päästÿään hän aloitti opinnot teatterikoulussa, muttei koskaan valmistunut sieltä vaan valmistui kauppatieteiden maisteriksi. Hänen kirjallinen menestyksensä alkoi vuonna 2003, jolloin hän julkaisi esikoisromaaninsa ja vuonna 2007 hänelle myönnettiin tanskalainen Gyldendalin Peppi-stipendi. Hän kirjoittaa lasten- ja nuortenkirjoja ja opettaa luovaa kirjoittamista.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Gitte Helena Svanov
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

8

Äänikirjan kesto:
33min
sivua E-kirja:
15
Kategoriat:
Kielet:
suomi
Julkaistu:
4.4.2019
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726098815
E-kirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN E-kirja:
9788711867778

© Saga Egmont (Äänikirja)

© Saga Egmont (E-kirja)