K niinku Klara 9 - Leirikoulu

- Line Kyed Knudsen

Arvostelu 4.3
25min
13 sivua
K niinku Klara
bookCoverFor

Yhteenveto

Klara ja hänen luokkakaverit valmistelevat retkeä leirikouluun. Klara ja kaikki muut odottavat retkeä kovasti, paitsi ei Rosa. Hän on surullinen ja kenties ystävän tarpeessa? Klara ei tajua sitä ennen kuin on jo liian myöhäistä. Rosa katoaa aarteenetsinnän aikana, mutta missä hän on?

"K niinku Klara on helppolukuinen kirjasarja Klara-tytöstä ja hänen ystävistään. Kirjat käsittelevät ystävyyttä, koulua ja kasvamista (ja vähän rakkauttakin), ja ne sopivat kaikille päähenkilön ikäisille lukijoille."

Line Kyed Knudsen on syntynyt Kööpenhaminan esikaupungissa vuonna 1971 ainoana lapsena. Jo nuorena hän rakasti näyttelemistä ja laulamista. Lukiossa hän valitsi musikaalis-matemaattisen linjan, ja ylioppilaaksi päästÿään hän aloitti opinnot teatterikoulussa, muttei koskaan valmistunut sieltä vaan valmistui kauppatieteiden maisteriksi. Hänen kirjallinen menestyksensä alkoi vuonna 2003, jolloin hän julkaisi esikoisromaaninsa ja vuonna 2007 hänelle myönnettiin tanskalainen Gyldendalin Peppi-stipendi. Hän kirjoittaa lasten- ja nuortenkirjoja ja opettaa luovaa kirjoittamista.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Gitte Helena Svanov
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

9

Äänikirjan kesto:
25min
sivua E-kirja:
13
Kategoriat:
Kielet:
suomi
Julkaistu:
4.4.2019
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726098808
E-kirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN E-kirja:
9788711867785

© Saga Egmont (Äänikirja)

© Saga Egmont (E-kirja)