Kadonnut sisar- Lucinda Riley

Arvostelu 4.2
23h 22min
570 sivua
Seitsemän sisarta
bookCoverFor

Yhteenveto

Seitsemännen sisaren arvoitus.

Lucinda Rileyn rakastetun romaanisarjan seitsemännessä osassa Kadonnut sisar on tullut vihdoinkin aika kertoa Meropen, puuttuvan sisaren, tarina.

D’Aplièsen sisarukset ovat suunnitelleet adoptioisänsä Papa Saltin muistojuhlaa. Ennen sitä he toivovat tavoittavansa kadonneen sisarensa, jonka olinpaikasta on löytynyt uusia johtolankoja. Australiassa asuva CeCe aloittaa jäljittämisen, mutta hyvin pian alkaa vaikuttaa siltä, että seitsemäs sisar ei tahdo tulla löydetyksi.

Vuonna 1920 Irlannin West Corkissa Nuala Murphy ripustaa narulle pestyjä vaatteita, jotka likaantuivat brittihallintoa vastaan taistelevien miesten päällä. Nualan perheen maatila on IRA:n salainen tukipaikka, ja samoissa vapaudenkaipuisissa tuulissa liehuvat myös Nualan sulhasen paidat. Kun Nuala joutuu yllättäen brittiperheen sodassa rampautuneen pojan hoitajaksi, avautuu uusi mahdollisuus urkkia tietoa vastapuolen liikkeistä, mutta samalla aukeaa myös nuoreen sydämeen ystävyyden mentävä aukko.

Kadonnut sisar-romaanissa Maia, Ally, Tähti, CeCe, Tiggy ja Electra avaavat salaisuuksien solmuja ja vievät jälleen huikaisevalle matkalle Tyynen valtameren tuliperäisiltä saarilta aina Irlannin smaragdinvihreille nummille asti.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Hilkka PekkanenTuukka Pekkanen
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

7

Äänikirjan kesto:
23h 22min
sivua E-kirja:
570
Kielet:
suomi
Julkaistu:
31.5.2021
Äänikirjan kustantaja:
Bazar
ISBN Äänikirja:
9789523763531
E-kirjan kustantaja:
Bazar
ISBN E-kirja:
9789523763524

© Bazar (Äänikirja)

© Bazar (E-kirja)