Kahvilan arvoitus. Lasse-Maijan etsivätoimisto

Kahvilan arvoitus. Lasse-Maijan etsivätoimisto

Tietoa kirjasta

Vallilan hienoimmasta kahvilasta, Café Marsaanista, on ryöstetty rahaa jo monta kertaa. Ja aina sellaisella hetkellä, kun kassa on syystä tai toisesta erityisen täynnä. Mutta mistä kummasta rosvot tietävät tulla aina juuri silloin? Vallilan poliisimestari päättää kutsua teräväpäiset nuoret etsiväystävänsä, Lassen ja Maijan, syömään herkullisia leivoksia ja neuvottelemaan tapauksesta. Lasse ja Maija päättelevät oitis, että ratkaisu saattaa piillä yllättävänkin läheltä...
Lasse-Maijan etsivätoimisto on helppolukuinen ja jännittävä, ihan oikea dekkarisarja lapsille! Kukin kirja on luettavissa myös täysin itsenäisesti.

Martin Widmark (s. 1961) on yksi Ruotsin suosituimmista lastenkirjailijoista. Hän kirjoittaa lasten- ja nuortenkirjoja sekä oppimateriaaleja. Widmark on koulutukseltaan opettaja, ja hän on työskennellyt kymmenen vuoden ajan Tukholman Rinkebyssä. Nykyään hän opettaa ruotsia maahanmuuttajille kirjoittamisen ohella. Widmark on saanut kotimaassaan lukuisia kirja-alan palkintoja, ja hänen teoksensa komeilevat jatkuvasti myyntilistojen kärjessä.

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kahvilan arvoitus. Lasse-Maijan etsivätoimisto