Kaikenkattava sisällöntuotannon opas yrityksille – tee teksti, kokoa kuva, puhu podcast
  
Jaa kirja    

Johtaja on kuulemma media, ja yrityksellä pitäisi olla oma fanikunta. Helpommin sanottu kuin tehty. Tämä kirja käy läpi neljä tärkeintä sisällöntuotannon aluetta, tekstin, kuvat, videot ja podcastit. Opas ei kuitenkaan ole tekninen pläjäys kuvankäsittelyyn saati äänenlaadun säätönappuloihin, vaan kirjan ensisijainen painopiste on sisällöntuotannossa: millainen teksti luetaan, millainen video jaetaan, miten kohderyhmä määritellään, mitkä kanavat valitaan.

Tämän oppaan avulla opit perustaidot bloggaamisesta, somepäivityksistä, yritysvideoista, kuvituksesta ja podcastin teosta. Kirja on täynnä konkreettisia keissejä ja esimerkkejä, joten sinun ei tarvitse opetella sisällöntuotantoa vaikeimman kautta saati omaa kantapäätä kolhimalla. Kirja sopii erityisesti ammattilaiselle, jonka pitää hallita kaikki sisällöntuotannon alueet pääpiirteittäin, tai viestijälle, jonka pitää omaksua uusi alue repertoaariinsa.

Kirjoittaja Katleena Kortesuo on tietokirjailija, viestinnän ammattilainen ja suosittu keynote-puhuja, joka on palkittu useaan kertaan sekä kirjoistaan että koulutuksistaan.

Näytä lisää