Kaikki menee, Jessiina!

Kaikki menee, Jessiina!

Tietoa kirjasta

Uusi koti, uusi kaupunki, uusi koulu. Ja koulussa opettajana noloakin nolompi isä. Yhdistelmä, joka saa yläkoulun aloittavan Jessiinan vatsan kramppaamaan kauhusta. Kaiken lisäksi pitäisi vielä löytää ystäviä.

Luokassa on onneksi tyttökaksikko Nelli ja Sandra, jotka tutustuttavat Jessiinan paitsi uuteen kouluun myös kiehtovaan harrastukseen. Hengästyttävän vauhdikas cheerleading voltteineen ja ihmispyramideineen tempaa Jessiinan mukaansa. Voltteja heittää pian myös hänen sydämensä, sillä treenihallilla harjoittelee polvet veteliksi sulattava cheerleader Max.

Jessiinan ystävyys Nellin ja Sandran kanssa ei kuitenkaan suju ilman ongelmia. Hänen kömpelöt kärrynpyöränsä ja kaveeraaminen Nellin kanssa eivät miellytä Sandraa.

Cheerleadingseuran syysnäytös lähestyy. Pian Jessiinalla on edessään kaikista suurin haaste: miten oppia pelottavilta ja ylivoimaisen vaikeilta tuntuvat akrobaattiset liikkeet joukkueen esitystä varten?

Cheertytöt on vauhdikkaiden sattumusten ja poskia polttelevien ihastumisten sävyttämä nuortensarja cheerleading-harrastuksesta, koulusta ja kavereista.

Marja Aho on suomalainen kuvittaja-kirjailija. Aholta on julkaistu useita lasten- ja nuortenkirjoja. Lisäksi Aho on kirjoittanut sanoma- ja aikauslehtiin pakinoita, kolumneja, novelleja ja jatkokertomuksia.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kaikki menee, Jessiina!