Kaikki menee, Jessiina!- Marja Aho

Arvostelu 4.6
5h 7min
Cheertytöt
bookCoverFor

Yhteenveto

Uusi koti, uusi kaupunki, uusi koulu. Ja koulussa opettajana noloakin nolompi isä. Yhdistelmä, joka saa yläkoulun aloittavan Jessiinan vatsan kramppaamaan kauhusta. Kaiken lisäksi pitäisi vielä löytää ystäviä.

Luokassa on onneksi tyttökaksikko Nelli ja Sandra, jotka tutustuttavat Jessiinan paitsi uuteen kouluun myös kiehtovaan harrastukseen. Hengästyttävän vauhdikas cheerleading voltteineen ja ihmispyramideineen tempaa Jessiinan mukaansa. Voltteja heittää pian myös hänen sydämensä, sillä treenihallilla harjoittelee polvet veteliksi sulattava cheerleader Max.

Jessiinan ystävyys Nellin ja Sandran kanssa ei kuitenkaan suju ilman ongelmia. Hänen kömpelöt kärrynpyöränsä ja kaveeraaminen Nellin kanssa eivät miellytä Sandraa.

Cheerleadingseuran syysnäytös lähestyy. Pian Jessiinalla on edessään kaikista suurin haaste: miten oppia pelottavilta ja ylivoimaisen vaikeilta tuntuvat akrobaattiset liikkeet joukkueen esitystä varten?

Cheertytöt on vauhdikkaiden sattumusten ja poskia polttelevien ihastumisten sävyttämä nuortensarja cheerleading-harrastuksesta, koulusta ja kavereista.

Marja Aho on suomalainen kuvittaja-kirjailija. Aholta on julkaistu useita lasten- ja nuortenkirjoja. Lisäksi Aho on kirjoittanut sanoma- ja aikauslehtiin pakinoita, kolumneja, novelleja ja jatkokertomuksia.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
Äänikirja
Osa:

1

Äänikirjan kesto:
5h 7min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
1.10.2020
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726557381

© Saga Egmont (Äänikirja)

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kaikki menee, Jessiina! – Äänikirja

Hyvä

Iina

Kannattaa kuunnella!

Emmi

Kk

Marika

Mietin että mitä luen luokalleni, viimeksi luin kirjan missä päähenkilöt olivat poikia, joten päätin nyt lukea tyttökirjan, koska työparini suositteli tätä. No kokeilin sitten... Ja tosi paljon tykkäsivät😁! Tälläistä palautetta sain kun luin🥰... "Mistä sä nää kirjat löydät, nää on ihan mahtavii, kun itekkin harrastan!" "Nää on tosi kivoja!" Tän kommentin sanoi mulle yksi luokan poika.. "en ois uskonu että nää on hyvin!" Sanoin vain että aina kannattaa ainakin aloittaa lukeminen!

Meri

Ihana kirja!

Lyydia

Kirja oli kiinnostava javhauska

Rosa Partanen

Maailman paras kirja ikinä!

Tosi hyvä

Isla

Super hyvä sarja!🤩 Kannattaa ehdottomasti kuunnella tai lukea. Oon ite kuunnelu koko sarjan kaksi kertaa ja oon kyllä tykännyt. Itsehän minä olen harrastanut cheerleadingiä jo kaksi vuotta ja se on aivan mahtavaa. Toivoisin et tähän sarjaan tulis lisää uusia ihania kirjoja!😍

Lumi

Hyvä kirja (annan ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)

Selma

Aivan älytön!❤️

Siis tää oli mulla AINA ollu semmonen et EN vrmana kuuntele mut loppujen lopuks tää oli ihan mahtava. Mä oon aina ollu se ei nii Cheerleader tyyppi mut päätin sitte kuunnella. Kannattaa siis ehottomasti kuunnella:))

Helka

👍

Tosi hyvä!!

Siiri

Ihana kirja❄🐇

Hanna

⭐⭐⭐⭐⭐

Tosi hyvä kirja kannattaa kuunnella tai lukea

Linnea

Tosi hyvä!!😆😍

Pihla

Hyvää

Hyvää

Malin