Kaikki menee päin h*lvettiä- Mark Manson

Arvostelu 4
7h 34min
215 sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Olemme vapaampia, terveempiä ja vauraampia kuin koskaan. Samaan aikaan kaikki tuntuu menevän päin helvettiä. Ilmastonmuutos etenee, demokratia on kriisissä, talous notkahtelee ja väki viettää päivänsä somessa loukkaantumalla. Sisuksiamme korventaa toivottomuus.

Mark Mansonin bestseller Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan haastoi lukijansa valitsemaan, mikä omassa elämässä on olennaista - etsimään ne päämäärät, joiden vuoksi kannattaa kärsiä. Uudessa kirjassa Manson kääntää katseensa meitä ympäröivään maailmaan. Työkaluinaan hänellä on sekä psykologista tutkimustietoa että viisautta klassisilta filosofeilta kuten Platonilta, Nietzscheltä ja Tom Waitsilta. Manson luotaa viihdettä, ihmisen suhdetta rahaan sekä liian yltäkylläisyyden turmiollisuutta. Hän kyseenalaistaa tottumuksemme uskosta, onnellisuudesta, vapaudesta - ja toivosta.

Manson ravistelee lukijaa käskien unohtamaan itsepetoksen ja antautumaan uudenlaiseen vuorovaikutukseen maailman kanssa. Tiedossa on nurinkurinen matka sieluamme nakertavan stressin alkulähteille.

Mark Manson on newyorkilainen kirjailija ja bloggari. Hänen kirjansa Kuinka olla piittaamatta p*skaakaan on ilmestynyt yli 40 maassa. Kirjaa on myyty maailmalla kolme miljoonaa ja Suomessa yli 30 000 kappaletta.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Aura Nurmi
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
7h 34min
sivua E-kirja:
215
Kielet:
suomi
Julkaistu:
1.8.2019
Äänikirjan kustantaja:
Atena
ISBN Äänikirja:
9789523005860
E-kirjan kustantaja:
Atena
ISBN E-kirja:
9789523005853

© Atena (Äänikirja)

© Atena (E-kirja)