Kaikki mitä tiedän rakkaudesta

Arvostelu 3.9
9h 46min
227 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Tosielämän Bridget Jones kohtaa Sinkkuelämän

Dolly Alderton selvisi elämästään parikymppisenä – juuri ja juuri. Kypsässä 30 vuoden iässä hän kirjoitti rehellisen, koomisen ja nokkelan kuvauksen nuoren naisen elämästä juuri sellaisena kuin se on. Kirjasta tuli ilmiö, ja sitä on myyty Iso-Britanniassa jo yli 400 000 kappaletta.

Ihastumisia, katastrofaalisia treffejä, sydänsuruja, alkoholinhuuruisia teemajuhlia, työnhakua, surkeita kimppakämppiä. Dolly Alderton on kokenut sen kaiken. Palkittu omaelämäkerrallinen Kaikki mitä tiedän rakkaudesta on säkenöivän hauska, tarkkanäköinen ja ajoittain sydämensärkevä kirja etsikkovuosista. Se on myös kirja ystävyyden täysjärkisenä pitävästä voimasta ja itsensä hyväksymisestä. Aldertonin rehellisyys ja lämpö kuljettavat lukijaa romaanin tavoin ja saavat jokaisen naisen tunnistamaan tarinasta oman elämänsä rakkaudet ja kipukohdat.

Dolly Alderton on palkittu englantilainen kirjailija ja toimittaja, joka kirjoittaa muun muassa The Timesiin ja The Sunday Timesiin ja toimi The Sunday Times Style -liitteen deittikolumnistina vuosina 2015–2017. Lisäksi Alderton tekee Pandora Sykesin kanssa huippusuosittua ajankohtaisiin asioihin ja populaarikulttuuriin keskittyvää podcastia The High Low. Kaikki mitä tiedän rakkaudesta on Aldertonin ensimmäinen kirja. Se sai National Book Awardsin Vuoden omaelämäkerran palkinnon vuonna 2018 ja on myynyt Iso-Britanniassa jo yli 400 000 kappaletta.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Viia Viitanen

Muoto:

Äänikirjan kesto:

9h 46min

Sivua:

227

Kielet:

suomi

Julkaistu:

9.6.2020

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510450758

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510450765

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kaikki mitä tiedän rakkaudesta –
Äänikirja, E-kirja

Tykkäsin. 💯

Saara

Välillä hieman liian pitkäveteinen, mutta ihana kasvutarina!

Ida

En pitänyt kirjoittajan muka-hauskasta ja tekopirteästä tyylistä, mutta lukija eläytyi hyvin.

Miisa

Samastuttava! Nauratti ja vähän itkettikin. Leena Pöysti on tälle täydellinen lukija.

Elina