Kaikkien joulujen äiti- Milly Johnson

Arvostelu 4
14h 31min
347 Sivut
Yorkshiren helmet
bookCoverFor

Yhteenveto

Odotusta ja joulun ihmeitä.

Milly Johnsonin Kaikkien joulujen äiti on lämminsydäminen romaani kolmesta naisesta, joiden elämä on kuin paukkukaramelli täynnä yllätyksiä.

Eve, Annie ja Palma tutustuvat toisiinsa jouluvauvaa odottavien äitien kerhossa. Eve ja hänen miehensä Jacques odottavat esikoistaan, jonka laskettu aika on joulupäivänä. Ilouutisen kunniaksi Eve suunnittelee pariskunnan vihkivalojen uusimista, mutta Even osittain omistaman Talvimaailma-teemapuiston ongelmat ovat viedä kaiken energian.

Annie omistaa puolisonsa Joen kanssa pienen jouluisen paukkukaramellitehtaan. Kun Annien vaihdevuosioireiksi luulemansa tuntemukset osoittautuvat raskaudeksi, on ilo ylimmillään. Palma puolestaan on lupautunut sijaissynnyttäjäksi, jotta selviäisi taloudellisesta ahdingostaan. Pariskunta, jolle Palma odottaa lasta, kuitenkin eroaa. Nyt hänen on päätettävä, mitä tehdä raskauden suhteen.

Hyvän mielen kirjallisuuden taiturin Milly Johnsonin romaani Kaikkien joulujen äiti on romaani täynnä ystävyyden kaiken kantavaa voimaa. Se saa lukijansa nauramaan, kyynelehtimään ja uskomaan joulun ihmeisiin.

Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Irma Rissanen
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
14h 31min
Sivut:
347
Kielet:
suomi
Julkaistu:
18.11.2022
Äänikirjan kustantaja:
Bazar
ISBN Äänikirja:
9789523764293
E-kirjan kustantaja:
Bazar
ISBN e-kirja:
9789523764286

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kaikkien joulujen äiti – Äänikirja, E-kirja

Muuten kiva, mutta painosta ja lihavuudesta puhuttiin boomer tyyliin, eli jos et halua sellaista lukea tai kuunnella kannattaa skipata 😊

Pinja

Sydämellinen, toivoa antava kirja!

Jenna Myllymäki

Aivan mahtava kirja vaikka nostaa esiin monia arkojakin aiheita. Suosittelen lämpimästi!

Jaana

Ihana tarina erilaisista ihmisistä. Rakkautta, Huumoria, arkea, elämän kovia hetkä, epätoivoa ja mustuutta. Mutta ennenkaikkea kaikenvoittavaa ystävyyttä, välittämistä, elämänhalua ja pyyteettömyyttä. Elämän makuinen kirja!

Nina