Kaksi oikein yhteen

- Kaisa Ikola

Arvostelu 4.1
6h 52min
199 Sivua
Kerällä
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Kauan odotettu jatko-osa sukeltaa jälleen käsitöiden ja ihmissuhdekiemuroiden maailmaan.

Anni on eronnut Jaakosta, ja viimeiset 15 vuotta ovat vierähtäneet työkiireistä toisiin kiitäen. Sinkkuna on aikaa omille harrastuksille – vaikka viime aikoina vapaa-aika onkin kulunut ennemmin sarjoja katsoen ja somea selaillen kuin puikot käsissä. Annin rauhallinen arki keskeytyy, kun paras ystävä Ninni lähettää ongelmaisen teinityttärensä Liinan rauhoittumaan Annin luo muutamaksi viikoksi. Hupparinsa alla piilotteleva Liina elää kännykkä käteen liimattuna ja tuntuu kommunikoivan ulkomaailman kanssa vain YouTube-videoidensa kautta.

Lapsiin tottumaton Anni on pulassa ongelmateinin kanssa, mutta yllättäen yhteinen sävel löytyy käsitöiden maailmasta. Kaksikko ryhtyy käymään ahkerasti paikkakunnan lankakaupassa, eikä vähintään siksi, että kauppiaaksi on vaihtunut kiinnostava mies. Voisiko Anni tehdä tämän kanssa lähempääkin tuttavuutta?

Kaisa Ikola (nyk. Viitala) (s. 1974) on suomalainen historiantutkija ja kirjailija. Ikola on kirjoittanut erityisesti lasten- ja nuortenromaaneja, joista ensimmäisen hän julkaisi ollessaan 13-vuotias. Ikolan rakastetuimpiin teoksiin kuuluu hulvaton Hullu luokka -sarja.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Sarja:

Osa:

2

Äänikirjan kesto:

6h 52min

Sivua:

199

Kielet:

suomi

Julkaistu:

13.9.2023

Äänikirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN Äänikirja:

9788727047713

E-kirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN e-kirja:

9788727047706

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kaksi oikein yhteen – E-kirja, Äänikirja

Olipa mukavaa kuunneltavaa.

Marita

Xx

Minna

Vielä parempi kuin ensimmäinen.

Heikki

Hyvä jatko edelliseen. Alussa häiritsi kun eri lukija.

Marjo