Kaksitoista ketunhäntää
    
Jaa kirja    
Kun kirjailija päättää jättää tyttöystävänsä halveksuttavalla tavalla, tyttöystävä järjestää koston. Koston, joka vetäisi maton alta jokaiselta kirjailijalta.
Toisaalla rikosjuristi saa työkseen tapauksen, jossa on jotakin outoa – miehensä murhasta syytetty vaimo vaikuttaa viattomalta, mutta onko vaimo vain mestari näyttelemään?
Yhdysvalloissa asuva irakilainen ex-ministeri joutuu tukalaan tilanteeseen, kun hänen lentonsa tekee hätälaskun Bagdadiin. Jos hänet tunnistetaan, edessä on kuolemantuomio – onko miehellä mitään mahdollisuutta selvitä Irakista toistamiseen elossa pois?
Kaksitoista novellia – ja kaksitoista ketunhäntää. Jeffrey Archerin novellikokoelma johdattaa lukijan keskelle jännittäviä tapahtumia. Tätä kirjaa ei voi laskea käsistä! Jeffrey Archer (s.1940) on englantilainen kirjailija ja poliitikko. Hänet tunnetaan erityisesti ”Clifton-kronikka” -kirjasarjasta, johon kuuluu seitsemän osaa. Archer on julkaissut kymmenittäin romaaneja sekä novellikokoelmia. Hän julkaisi esikoisteoksensa ”Miljoonan dollarin petos” vuonna 1976.
Näytä lisää