Kaniininmetsästäjä

Arvostelu 4.2
17h 12min
380 Sivua
Joona Linna
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Joona Linnan kiihkeästi odotettu paluu!

Pirullisen jännittävistä rikosromaaneista tunnettu Lars Kepler lisää kierroksia. Rikoskomisario Joona Linnasta kertovan sarjan kuudes osa on skandidekkarin huippu.

Ulkoministeri teloitetaan kodissaan Djursholmilla, mutta julkisuudessa asia hyssytellään hiljaiseksi. Liikkeellä on julma murhaaja, jota epäillään terroristiksi. Ja kohta hän iskee uudelleen. Turvallisuuspoliisi janoaa entisen komisarion Joona Linnan apua murhaajan pysäyttämiseksi. Istuttuaan kaksi vuotta vankilassa Joona Linna saakin tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä. Piinaava jahti alkaa, mutta kuka metsästää ketä?Kaniininmetsästäjän uhreja näyttää yhdistävän vain yksi asia. Karmiva loru kymmenestä kanista.
"Lajityyppinsä paras." Göteborgs-posten "Saatanallisen viihdyttävä." Politiken
"Niin hyytävän pelottava, että hermoromahdus ei ole kaukana." Evening Standard

Nimimerkki Lars Keplerin takana on ruotsalainen kirjailijapariskunta Alexander Ahndoril (s. 1967) ja Alexandra Coelho Ahndoril (s. 1966). Heidän saumaton yhteistyönsä Lars Keplerinä alkoi rakkaudesta jännityskirjallisuuteen ja -elokuviin. Sittemmin Joona Linna -sarja on lunastanut paikkansa pohjoismaisen kirjallisuuden eturivissä. Kansainväliseksi ilmiöksi noussut sarja on myynyt maailmalla 12 miljoonaa kappaletta ja sitä on käännetty 40 kielelle. Sarja tunnetaan sietämättömän vetävästä kerronnasta ja hyytävästä jännityksestä. Sarjan päähenkilöitä ovat kovia kokenut mutta empaattinen rikoskomisario Joona Linna ja hänen luottoparinsa, fiksu ja jumalaisen kaunis Saga Bauer. www.larskepler.com

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Kari Koski

Muoto:

Osa:

6

Äänikirjan kesto:

17h 12min

Sivua:

380

Kielet:

suomi

Julkaistu:

13.3.2017

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789513194437

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789513194079

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kaniininmetsästäjä –
E-kirja, Äänikirja

Tarpeettoman raaka aika ajoin. Muuten kyllä jännittävä ja otteessaan pitävä.

Leila

👍

Kim

👌

Tiina

Tää lukija on hyvä ja miellyttävä kuunnella.

Mia