Kari Tapio. Elämä

Arvostelu 4.3
13h 45min
342 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Koko kansan iskelmätähden koko tarina

Antti Heikkisen elämäkerta Kari Tapiosta kertoo kaunistelemattomasti mutta kunnioittavasti yhden kaikkien aikojen menestyneimmän iskelmälaulajamme tarinan.

Kari Tapion laulu-ura käynnistyi nuorukaisbändeissä tanssilavoilla, eteni Fazerin koelauluihin, vei Danny-showhun - ennen kuin soololevyt nostivat Kari Tapion kansansuosioon. Matka "Laula kanssain", "Viisitoista kesää", "Olen suomalainen" ja "Myrskyn jälkeen" -klassikkolevytyksiin ja tuhansille keikoille oli huumaava nousuissaan ja traaginen romahduksissaan.

Kirjailija Antti Heikkinen on saanut tutkittavakseen Kari Tapion perheen yksityisen arkiston: valokuvat, muistiinpanot ja kirjeenvaihdon. Hän on myös haastatellut kirjaan tunnettuja viihdealan ammattilaisia ja Kari Tapion lähipiiriä.

Nilsiäläinen Antti Heikkinen on kirjoittanut laajasti kiitellyt elämäkerrat Juice Leskisestä, Heikki Turusesta, Jaakko Teposta ja Kalle Päätalosta. Niiden lisäksi romaaneilla Pihkatappi, Matkamies maan, Mummo ja Kehveli hän on ottanut paikkansa koko Suomen kirjailijana. Antti Heikkinen tunnetaan maaseudun puolustajana, koskettavien henkilökuvien luojana ja mestarillisena suomen kielen käyttäjänä.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirjan kesto:

13h 45min

Sivua:

342

Kielet:

suomi

Julkaistu:

22.9.2020

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510453025

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510453018

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kari Tapio. Elämä –
Äänikirja, E-kirja

😊

Elina

Loistava kirja ja lukija 👍👍👍

Kalevi

Kyynel silmin kuuntelin 😢

Marko

Hieno läpileikkaus kunnioittamalleni mestarille. Kiitos.

Eino